אחד הדברים שמאתגרים את מי שעושה את האתגר הפליאוליתי הוא 'מה אוכלים בחוץ?'. כי בבית קל לנו יותר לדאוג לארוחות שמתאימות לרוח האתגר. אולם מחוץ לבית לפעמים קשה יותר למצוא מרכיבים מתאימים לארוחה משביעה ומזינה.
הסלט הזה ממש מתאים לתנאים שמחוץ לבית. כי קל לקחת את כל מרכיביו לעבודה או ללימודים, או לדאוג שחלקם לפעמים יחכו לנו שם.
חומרים
2 ביצים קשות
1/2 קופסא מקרל בשמן זית (אפשר סרדינים או טונה במקום, אם רוצים)
1/2 אבוקדו
עגבניה
פלפל אדום- מעדיפה את הרמירו
חופן כוסברה קצוצה (לא חובה)
לתיבול: מלח ושמן זית
אופן ההכנה
קוצצים את כל החומרים לנתחים בגודל הרצוי ומערבבים ביחד עם חומרי הרוטב
הסלט הזה ממש מתאים לתנאים שמחוץ לבית. כי קל לקחת את כל מרכיביו לעבודה או ללימודים, או לדאוג שחלקם לפעמים יחכו לנו שם.
חומרים
2 ביצים קשות
1/2 קופסא מקרל בשמן זית (אפשר סרדינים או טונה במקום, אם רוצים)
1/2 אבוקדו
עגבניה
פלפל אדום- מעדיפה את הרמירו
חופן כוסברה קצוצה (לא חובה)
לתיבול: מלח ושמן זית
אופן ההכנה
קוצצים את כל החומרים לנתחים בגודל הרצוי ומערבבים ביחד עם חומרי הרוטב
עם קצת פפריקה מעל, מתאים גם כנשנוש בין ארוחות, או כמיני ארוחה עם כמה ירקות שלמים, אם אין זמן ליותר מזה |
פשוט, נכון? משביע וטעים להפליא! |
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה