"מה יש לצהריים???????? אני רעבה!!!!!!!" נשמע לכם מוכר?

הורים רבים משתפים אותי באתגר היומיומי המתחדש שלהם- מה להכין לארוחת הצהריים.


לפעמים הצורך הזה עולה רק כשהילדים מסיימים את תקופת הגן ומתחילים את ביה"ס ולפעמים אף קודם לכן.


יש לא מעט הורים המעוניינים להציע מגוון תזונתי איכותי לילדיהם ומואסים בארוחות מוכנות מהסופר. הם בוחרים להזין את משפחותיהם באוכל אמיתי, בייתי, טעים ובעל ערך תזונתי גבוה. שאין בו חומרים משמרים, מוצרים מעובדים וכל מיני תוספים בסינית מדוברת. ועם זאת לא כולם מרגישים מאד יצירתיים במטבח. יש אנשים שרק למדו לבשל כשילדיהם התחילו לאכול ולא מרגישים שזה בא להם בקלות.

מתוך ההבנה הזו ומהסתכלות על ההתנהלות במטבח הפרטי שלי הבנתי שאני יכולה להציע כל מיני רעיונות כדי לעורר השראה ולאפשר גם לאחרים להכין אוכל איכותי ובריא שלא בהכרח יחזור על עצמו בכל פעם (וגם קבלתי בקשה מפורשת לשתף מהידע והנסיון שלי, אז החלטתי ללכת על זה. תודה חן!)

קוקו, משוגע על בישול

יום רביעי, 16 באוקטובר 2013

רוטב לסלט

אני מרגישה ממש טוב עם עצמי כשיש לי זמן להכין לעצמי סלט.
כי איכשהו סלט זה משהו שאוכלים ביחד, לא? וביומיום יש פחות זמן לזה. יש יותר זמן לצלחת של ירקות חתוכים.
לפחות זה בתחושה שלי, ביומיום שלי. בטוחה שיש אנשים שאצלם זה אחרת...

אולם אם אני מכינה לי מראש רוטב לסלט, או הכי טוב מכינה כמות גדולה כדי שיהיה גם עבור מחר, יש לי כמו תרוץ כדי "להשקיע" בעצמי ולפרגן לי סלט לארוחה.

כל כך פשוט, כולה רוטב






איזה סלט אתם אוהבים לאכול בימים אלה?
אם אתם צריכים רעיונות, בידקו את תווית ה"סלט" פה בבלוג