המקרר שלי התפוצץ מירוקים והגיע הזמן לעשות מעשה
חומרים
חבילת פטרוזיליה
חבילת רשאד
4-5 שיני שום
שמן זית
מלח, פלפל
אופן ההכנה
מערבלים בבלנדר את הירוקים, השום והתבלינים ומוסיפים שמן זית לאט לאט, עד שנראה שזה מספיק.
הירוקים לא צריכים לשחות בשמן הזית, הוא אמור להתערבב איתם היטב.
נשמר במקרר במשך לא מעט זמן, אם כי עדיף לאכול אותו פשוט...
עם מה?
אפשר לערבב עם טחינה וממרחים אחרים, אפשר בתוך סלט, על סלק מבושל, עם ירקות מאודים, עם אורז או תבשיל כלשהו וכמובן, למי שרוצה אז גם על לחם (שזו האפשרות הכי פחות מועדפת עליי, כמובן, כי לחם זה לא משהו שאני אוכלת...).
הרשאד מוסיף חריפות מגניבה ביותר! מומלץ!
חומרים
חבילת פטרוזיליה
חבילת רשאד
4-5 שיני שום
שמן זית
מלח, פלפל
אופן ההכנה
מערבלים בבלנדר את הירוקים, השום והתבלינים ומוסיפים שמן זית לאט לאט, עד שנראה שזה מספיק.
הירוקים לא צריכים לשחות בשמן הזית, הוא אמור להתערבב איתם היטב.
נשמר במקרר במשך לא מעט זמן, אם כי עדיף לאכול אותו פשוט...
עם מה?
אפשר לערבב עם טחינה וממרחים אחרים, אפשר בתוך סלט, על סלק מבושל, עם ירקות מאודים, עם אורז או תבשיל כלשהו וכמובן, למי שרוצה אז גם על לחם (שזו האפשרות הכי פחות מועדפת עליי, כמובן, כי לחם זה לא משהו שאני אוכלת...).
הרשאד מוסיף חריפות מגניבה ביותר! מומלץ!
הוספתי לתבשיל בשר וירקות שנאכל עם "פסטת" אורז |
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה