"מה יש לצהריים???????? אני רעבה!!!!!!!" נשמע לכם מוכר?

הורים רבים משתפים אותי באתגר היומיומי המתחדש שלהם- מה להכין לארוחת הצהריים.


לפעמים הצורך הזה עולה רק כשהילדים מסיימים את תקופת הגן ומתחילים את ביה"ס ולפעמים אף קודם לכן.


יש לא מעט הורים המעוניינים להציע מגוון תזונתי איכותי לילדיהם ומואסים בארוחות מוכנות מהסופר. הם בוחרים להזין את משפחותיהם באוכל אמיתי, בייתי, טעים ובעל ערך תזונתי גבוה. שאין בו חומרים משמרים, מוצרים מעובדים וכל מיני תוספים בסינית מדוברת. ועם זאת לא כולם מרגישים מאד יצירתיים במטבח. יש אנשים שרק למדו לבשל כשילדיהם התחילו לאכול ולא מרגישים שזה בא להם בקלות.

מתוך ההבנה הזו ומהסתכלות על ההתנהלות במטבח הפרטי שלי הבנתי שאני יכולה להציע כל מיני רעיונות כדי לעורר השראה ולאפשר גם לאחרים להכין אוכל איכותי ובריא שלא בהכרח יחזור על עצמו בכל פעם (וגם קבלתי בקשה מפורשת לשתף מהידע והנסיון שלי, אז החלטתי ללכת על זה. תודה חן!)

קוקו, משוגע על בישול

יום שלישי, 27 באוקטובר 2015

מה ששיתפתי באינסטגראם שלי לאחרונה

אני מתה על האינסטגראם!
הוא מאפשר לי להעלות תמונות מיידיות של כל מה שאנחנו אוכלים.
התחלתי עוד בטיול וזה לא נגמר לי גם כשחזרנו...

חביתת בוקר מושקעת במיוחד

גמבה, בצל, דלעת

מוקפצים עם חמאה ומאודים עם קצת נוזלים כ-10 דקות

עם פטרוזיליה 

עם ביצים, קצת שמנת וקשקבל מגורדת

בתאבון!
שייק סגולי מושקע

עם: בננה קפואה, פירות יער, מיץ רימונים, אבוקדו, שקדיה ועוד כל מיני

ארוחת ערב כייפית עם חברים

סלמון בתנור, סלטים, אורז, בטטה בתנור
נשארו כמה כרוביות מהתנור, אז הקרמתי עם גבנ"צ (בלי חומרים משמרים)


מוזמנים להתחבר אליי גם באינסטה