"מה יש לצהריים???????? אני רעבה!!!!!!!" נשמע לכם מוכר?

הורים רבים משתפים אותי באתגר היומיומי המתחדש שלהם- מה להכין לארוחת הצהריים.


לפעמים הצורך הזה עולה רק כשהילדים מסיימים את תקופת הגן ומתחילים את ביה"ס ולפעמים אף קודם לכן.


יש לא מעט הורים המעוניינים להציע מגוון תזונתי איכותי לילדיהם ומואסים בארוחות מוכנות מהסופר. הם בוחרים להזין את משפחותיהם באוכל אמיתי, בייתי, טעים ובעל ערך תזונתי גבוה. שאין בו חומרים משמרים, מוצרים מעובדים וכל מיני תוספים בסינית מדוברת. ועם זאת לא כולם מרגישים מאד יצירתיים במטבח. יש אנשים שרק למדו לבשל כשילדיהם התחילו לאכול ולא מרגישים שזה בא להם בקלות.

מתוך ההבנה הזו ומהסתכלות על ההתנהלות במטבח הפרטי שלי הבנתי שאני יכולה להציע כל מיני רעיונות כדי לעורר השראה ולאפשר גם לאחרים להכין אוכל איכותי ובריא שלא בהכרח יחזור על עצמו בכל פעם (וגם קבלתי בקשה מפורשת לשתף מהידע והנסיון שלי, אז החלטתי ללכת על זה. תודה חן!)

קוקו, משוגע על בישול

יום שישי, 2 בדצמבר 2016

כרוב סגול בתנור

אני אדם מאד ויזואלי, בטוחה שגם רבים מכם.
אם אני רואה תמונה שתופסת אותי, היא לא תרפה.
במיוחד כאשר מדובר באוכל, ועוד אוכל צבעוני...

אז התמונה הזו של עופרי זוטא לא יצאה לי מהראש. ועל אף שהכנתי בעבר דברים דומים, חיכיתי לרגע הנכון להכין את זה.
ובאמת שזה הכי פשוט בעולם


כולה פרוסות כרוב סגול (עופרי סידרה את זה יותר יפה ממני, מודה!)
עם שמן זית ומלח גס
לתנור ב-180 מעלות לכחצי שעה ו...זהו
טעים לאללה!
יאמיייייי!
חם וקר כאחד
לדעתי
ומה אתם חושבים?