הרעיון מתגבש לו במוחי כבר כמה ימים ולפתע פתאום נחת לו במקומו.
לוקחים כמה דברים אהובים וטעימים ומערבבים אותם ביחד פשוט.
פשוט, לא?
חומרים
1/2 קופסת שמנת חמוצה "שמנת של פעם"
3 ביצים
1/2 קופסת עגבניות מרוסקות
2-3 כפות מוצרלה / קשקבל מגורדות (לא חובה)
2 כפות קמח טייגרנאטס
מלח, פלפל, אורגנו, טימין
1-2 כפות שמן זית
2 בצלים בינוניים
3-4 שיני שום
אפשר להוסיף גם זיתים או פטריות קצוצות- מה שאוהבים לשים על פיצה
אופן ההכנה
מחממים תנור ל-180 מעלות.
קוצצים את הבצל והשום לחתיכות קטנות.מערבבים היטב בקערה שמנת, ביצים,עגבניות מרוסקות, גבינה, טייגרנאטס, שמן זית ותבלינים
מוסיפים את השום והבצל לערבוב ומעבירים לתבנית אפייה.
אופים בתנור, בחום של 180 מעלות, למשך 30-40 דקות. או עד שקיסם שמוחדר למרכז הפשטידה יוצא נקי.
כדאי להמתין שהפשטידה תתקרר ותתייצב מעט לפני ההגשה
לוקחים כמה דברים אהובים וטעימים ומערבבים אותם ביחד פשוט.
פשוט, לא?
חומרים
1/2 קופסת שמנת חמוצה "שמנת של פעם"
3 ביצים
1/2 קופסת עגבניות מרוסקות
2-3 כפות מוצרלה / קשקבל מגורדות (לא חובה)
2 כפות קמח טייגרנאטס
מלח, פלפל, אורגנו, טימין
1-2 כפות שמן זית
2 בצלים בינוניים
3-4 שיני שום
אפשר להוסיף גם זיתים או פטריות קצוצות- מה שאוהבים לשים על פיצה
אופן ההכנה
מחממים תנור ל-180 מעלות.
קוצצים את הבצל והשום לחתיכות קטנות.מערבבים היטב בקערה שמנת, ביצים,עגבניות מרוסקות, גבינה, טייגרנאטס, שמן זית ותבלינים
מוסיפים את השום והבצל לערבוב ומעבירים לתבנית אפייה.
אופים בתנור, בחום של 180 מעלות, למשך 30-40 דקות. או עד שקיסם שמוחדר למרכז הפשטידה יוצא נקי.
כדאי להמתין שהפשטידה תתקרר ותתייצב מעט לפני ההגשה
או, אם קשה לכם להתאפק, תלמדו לבד... |
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה