אין ספק שאני אוהבת הכנות פשוטות, טעימות, משביעות ומזינות של אוכל.
נכון, יש ערך ועניין גם במנות מסובכות יותר עם כמה שלבים, אולם מי שעוקב אחריי יודע שאני נוטה לדברים הפשוטים יותר. כאלה שקל לשלב ביומיום, שהם תכלסיים וקלים ליישום.
אני מאד אוהבת פטריות, בכל צורה ודרך.
אז פטריות בתנור. פשוט!
חומרים
סלסילת פטריות (או שתיים או שלוש)
שמן זית/ קוקוס/ חמאה/ גהי
תבלינים לטעמכם
אופן ההכנה
מחממים תנור ל-180 מעלות.
מניחים בתבנית פטריות חתוכות, או אם הן קטנות הן יכולות להישאר בשלמותן.
מפזרים עליהן את התבלינים- לפעמים אשים רק מלח, פלפל, שום גבישי. או רק מלח. לפעמים תערובת תבלינים מוכנה, כמו מלח מתובל כלשהו, או קארי.
מה שאתם אוהבים הולך פה!
ושמן, כמובן.
מערבבים טוב ומשגרים לתנור ל 10-15 דקות ומגישים חם (טעים יותר לדעתי).
תוספת נפלאה ומהירה לכל ארוחה
*** תוספת מאוחרת לפוסט ***
רגע לפני שהעליתי את הפוסט לאתר עלתה לי המחשבה לערוך חיפוש במתכוני העבר של הבלוג.
מאחר והבלוג הזה מכיל כל כך הרבה מתכונים, אחרי 6 (!!!) שנים של פעילות חשבתי לי שאולי העליתי בעבר כבר פוסט דומה...
והנה, באמת מצאתי כזה 😄 אפילו השם שבחרתי לפוסט ההוא הוא אותו השם 😄
בכל זאת החלטתי להשאיר גם את הפוסט הזה- למה לא? אני מרשה לעצמי
נכון, יש ערך ועניין גם במנות מסובכות יותר עם כמה שלבים, אולם מי שעוקב אחריי יודע שאני נוטה לדברים הפשוטים יותר. כאלה שקל לשלב ביומיום, שהם תכלסיים וקלים ליישום.
אני מאד אוהבת פטריות, בכל צורה ודרך.
אז פטריות בתנור. פשוט!
חומרים
סלסילת פטריות (או שתיים או שלוש)
שמן זית/ קוקוס/ חמאה/ גהי
תבלינים לטעמכם
אופן ההכנה
מחממים תנור ל-180 מעלות.
מניחים בתבנית פטריות חתוכות, או אם הן קטנות הן יכולות להישאר בשלמותן.
מפזרים עליהן את התבלינים- לפעמים אשים רק מלח, פלפל, שום גבישי. או רק מלח. לפעמים תערובת תבלינים מוכנה, כמו מלח מתובל כלשהו, או קארי.
מה שאתם אוהבים הולך פה!
ושמן, כמובן.
מערבבים טוב ומשגרים לתנור ל 10-15 דקות ומגישים חם (טעים יותר לדעתי).
תוספת נפלאה ומהירה לכל ארוחה
*** תוספת מאוחרת לפוסט ***
רגע לפני שהעליתי את הפוסט לאתר עלתה לי המחשבה לערוך חיפוש במתכוני העבר של הבלוג.
מאחר והבלוג הזה מכיל כל כך הרבה מתכונים, אחרי 6 (!!!) שנים של פעילות חשבתי לי שאולי העליתי בעבר כבר פוסט דומה...
והנה, באמת מצאתי כזה 😄 אפילו השם שבחרתי לפוסט ההוא הוא אותו השם 😄
בכל זאת החלטתי להשאיר גם את הפוסט הזה- למה לא? אני מרשה לעצמי
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה