תבשיל פשוט ומהיר שמתאים עם כל סוגי הנקניקיות (האמיתיות כמובן).
אגב, מאז הפוסט ההוא כבר נתקלתי במקומות נוספים המכינים נקניקיות אמיתיות ללא חומרים משמרים ושאר תוספי מילוי למיניהם. כאלה שמכילות רק בשר, שומן ותבלינים. אז חפשו לכם (אני מזמינה מ"מרינדו" ויש עוד אחרים).
על אף שאני בד"כ מזמינה נקניקיות שאינן חריפות (בגלל הילדים) במקרה הגיעו אלינו הפעם חריפות. מה שנתן לי את החופש להכין מהן משהו שממילא הילדים לא אוכלים (פטריות?????)
חומרים
שמן לטיגון הבצל והפטריות: שמן קוקוס, שומן מהחי וכד'
בצל גדול או כמה בצלים קטנים יותר (כיף שיש הרבה בצל!)
חבילה (או יותר) של פטריות לבחירתכם (אפשר גם מיקס)
שיני שום לפי הטעם
נקניקיות בכמות הרצוייה לכם (ל AIP הפרוטוקול האוטואימוני אפשר לבחור בנקניקיות שאינן חריפות וכו')
אופן ההכנה
קוצצים את הבצל, פטריות והשום לפי הגודל שאתם אוהבים.
חותכים את הנקניקיות לגודל ביס פלוס.
במחבת מחממים את השמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה ואפילו מעט מעבר.
מוסיפים את הנקניקיות ומערבבים טוב טוב למשך כ-10 דקות
מוסיפים את הפטריות לעוד כמה דקות של ערבוב ואת השום הקצוץ
מרגע שהנקניקיות מתחילות להוציא את הנוזלים/ שומנים שלהן אפשר לסגור לכמה דקות במכסה.
טועמים, מוודאים שהנקניקיות בושלו היטב, מוסיפים תיבול במידת הצורך (הנקניקיות מתובלות כך שאין ממש צורך בתבלינים נוספים. אולם תמיד אפשר)
אפשר להוסיף פטרוזיליה/ כוסברה/ בזיליקום קצוצים אם רוצים, בסוף.
בתאבון!!!
אגב, מאז הפוסט ההוא כבר נתקלתי במקומות נוספים המכינים נקניקיות אמיתיות ללא חומרים משמרים ושאר תוספי מילוי למיניהם. כאלה שמכילות רק בשר, שומן ותבלינים. אז חפשו לכם (אני מזמינה מ"מרינדו" ויש עוד אחרים).
על אף שאני בד"כ מזמינה נקניקיות שאינן חריפות (בגלל הילדים) במקרה הגיעו אלינו הפעם חריפות. מה שנתן לי את החופש להכין מהן משהו שממילא הילדים לא אוכלים (פטריות?????)
חומרים
שמן לטיגון הבצל והפטריות: שמן קוקוס, שומן מהחי וכד'
בצל גדול או כמה בצלים קטנים יותר (כיף שיש הרבה בצל!)
חבילה (או יותר) של פטריות לבחירתכם (אפשר גם מיקס)
שיני שום לפי הטעם
נקניקיות בכמות הרצוייה לכם (ל AIP הפרוטוקול האוטואימוני אפשר לבחור בנקניקיות שאינן חריפות וכו')
אופן ההכנה
קוצצים את הבצל, פטריות והשום לפי הגודל שאתם אוהבים.
חותכים את הנקניקיות לגודל ביס פלוס.
במחבת מחממים את השמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה ואפילו מעט מעבר.
מוסיפים את הנקניקיות ומערבבים טוב טוב למשך כ-10 דקות
מוסיפים את הפטריות לעוד כמה דקות של ערבוב ואת השום הקצוץ
מרגע שהנקניקיות מתחילות להוציא את הנוזלים/ שומנים שלהן אפשר לסגור לכמה דקות במכסה.
טועמים, מוודאים שהנקניקיות בושלו היטב, מוסיפים תיבול במידת הצורך (הנקניקיות מתובלות כך שאין ממש צורך בתבלינים נוספים. אולם תמיד אפשר)
אפשר להוסיף פטרוזיליה/ כוסברה/ בזיליקום קצוצים אם רוצים, בסוף.
בתאבון!!!
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה