"מה יש לצהריים???????? אני רעבה!!!!!!!" נשמע לכם מוכר?

הורים רבים משתפים אותי באתגר היומיומי המתחדש שלהם- מה להכין לארוחת הצהריים.


לפעמים הצורך הזה עולה רק כשהילדים מסיימים את תקופת הגן ומתחילים את ביה"ס ולפעמים אף קודם לכן.


יש לא מעט הורים המעוניינים להציע מגוון תזונתי איכותי לילדיהם ומואסים בארוחות מוכנות מהסופר. הם בוחרים להזין את משפחותיהם באוכל אמיתי, בייתי, טעים ובעל ערך תזונתי גבוה. שאין בו חומרים משמרים, מוצרים מעובדים וכל מיני תוספים בסינית מדוברת. ועם זאת לא כולם מרגישים מאד יצירתיים במטבח. יש אנשים שרק למדו לבשל כשילדיהם התחילו לאכול ולא מרגישים שזה בא להם בקלות.

מתוך ההבנה הזו ומהסתכלות על ההתנהלות במטבח הפרטי שלי הבנתי שאני יכולה להציע כל מיני רעיונות כדי לעורר השראה ולאפשר גם לאחרים להכין אוכל איכותי ובריא שלא בהכרח יחזור על עצמו בכל פעם (וגם קבלתי בקשה מפורשת לשתף מהידע והנסיון שלי, אז החלטתי ללכת על זה. תודה חן!)

קוקו, משוגע על בישול

יום חמישי, 1 בפברואר 2018

הצעה לארוחה קטנה וטעימה!

לא תמיד חייבים מתכון מסובך.
אני תמיד מעדיפה את הדברים הפשוטים שיכולים להשתלב ביומיום בצורה הכי טובה.
לא מצריכים מאמץ גדול, אפשר להכין אותם יחסית מהר, כך שהם מתאימים גם לסדר יום עמוס בפנים או מחוץ לבית.

כזו היא המנה הפעם- שילוב של 3 דברים שפשוט מתחברים היטב מבחינת הטעם והלוק

נתחי עוף מוקפצים אחרי ששהו במרינדה של: שמן זית/ קוקוס, מלח, פלפל, אבקת שום, פפריקה מעושנת וכורכום
ריבועי בטטה שבילו בתנור עם מנה נדיבה של שמן קוקוס ומלח
ואבוקדו


זה הכל!!!

אפשר להכין מראש, לאכול חם או קר
לשמור במקרר
לקחת לעבודה או ללימודים
לאכול בבית

מנה משביעה וטעימה, נעימה לעין ולבטן