שוב מתקרב לו סוף השבוע ואני מוצאת עצמי רוצה לפנות את המקרר ואת השיש מכל הירקות שעוד נותרו פה ללא מעש. כי הנה כבר מגיע יום חמישי וההזמנה מהקואופרטיב האורגני. יאללה, צריך להניע!
אז אני בודקת מה יכול להכנס לתנור...
נשארו לי מלא בטטות קטנות וחמודות כאלה
וכמה תפוחי אדמה ובצלצלים קטנים וראש שום שלם (מגניב לחצות אותו לשניים. אח, איזה ריח!) ויש חצי דלורית במקרר.
יאללה, לחתוך את כל אלה, לשים בתבנית עם קצת שמן זית ומעט מלח עשבים ולתנור
חוצמזה, יש 2 סלקים. אני חייבת לבשל אותם. נראה כבר מה אכין מהם אח"כ [יצא סלט סלק של ריבועים קטנים עם מלח גס והרבה לימון ובסוף מוסיפים שפע שמן זית]
יש גם 2 מגשיות של תירס שבעלי לא עמד בפיתויין והביא. ברור שחייבים להכין אותם...
נוסיף טחינה ונראה לי שיצאה לנו אחלה ארוחה.
אני בטוחה שלא כולם יאכלו מהכל (אפילו יכולה לנחש מי יאכל מה), אולם זה הכיף בארוחות שכאלה, של 'כל מיני'- כל אחד יכול למצוא לו פה את מה שנכון לו לעכשיו [ולפעמים הם עושים השלמות אחר הצהריים... ולפעמים מישהו נכנס ורוצה לנשנש משהו... טוב שיהיה!]
אז אני בודקת מה יכול להכנס לתנור...
נשארו לי מלא בטטות קטנות וחמודות כאלה
וכמה תפוחי אדמה ובצלצלים קטנים וראש שום שלם (מגניב לחצות אותו לשניים. אח, איזה ריח!) ויש חצי דלורית במקרר.
יאללה, לחתוך את כל אלה, לשים בתבנית עם קצת שמן זית ומעט מלח עשבים ולתנור
חוצמזה, יש 2 סלקים. אני חייבת לבשל אותם. נראה כבר מה אכין מהם אח"כ [יצא סלט סלק של ריבועים קטנים עם מלח גס והרבה לימון ובסוף מוסיפים שפע שמן זית]
יש גם 2 מגשיות של תירס שבעלי לא עמד בפיתויין והביא. ברור שחייבים להכין אותם...
נוסיף טחינה ונראה לי שיצאה לנו אחלה ארוחה.
אני בטוחה שלא כולם יאכלו מהכל (אפילו יכולה לנחש מי יאכל מה), אולם זה הכיף בארוחות שכאלה, של 'כל מיני'- כל אחד יכול למצוא לו פה את מה שנכון לו לעכשיו [ולפעמים הם עושים השלמות אחר הצהריים... ולפעמים מישהו נכנס ורוצה לנשנש משהו... טוב שיהיה!]
לאחרונה התחלתי להוסיף סלק וגם שומר לירקות בתנור שאני עושה, אוי זה כזה טעים סלק בתנור
השבמחקאכו יאמי ביותר!
השבמחק