לכבוד שבוע המרקים שלנו החלטתי להכין קרוטונים לבד בבית, משהו שאני אף פעם לא אוכלת בד"כ.
איילה עזרה לי בזה מאד, כי כשהיא אוכלת לחם (שיפון, מחמצת, איכותי של האופה השכונתי) היא מבקשת "בלי קליפה". אז הפעם שמרתי את ה"קליפות" ולא אכלתי אותן בעצמי
חתכתי אותן לריבועים ושמרתי בכלי בצד, עד שהצטברו מספיק שיצדיקו הכנת קרוטונים
ברגע האמת ערבבתי אותם בקערה עם מלח, עשבי תיבול למיניהם (אורגנו, תערובת של מנגולד וסלרי מיובשים, טימין) ושמן זית
שיטחתי בתבנית והכנסתי לתנור בחום של 200 מעלות למשך כ-15 דקות
בסוף פשוט הכנסתי למרק הפלפלים הקלויים
טוב, הם חוסלו באותו היום.... בפעם הבאה צריך כמות גדולה יותר, כנראה...
או שאולי אפשר להכין בכל פעם כמות שמתאימה למרק באותו היום...
בכל אופן, זה ממש קל ומהיר וממש טעים.
איילה עזרה לי בזה מאד, כי כשהיא אוכלת לחם (שיפון, מחמצת, איכותי של האופה השכונתי) היא מבקשת "בלי קליפה". אז הפעם שמרתי את ה"קליפות" ולא אכלתי אותן בעצמי
חתכתי אותן לריבועים ושמרתי בכלי בצד, עד שהצטברו מספיק שיצדיקו הכנת קרוטונים
ברגע האמת ערבבתי אותם בקערה עם מלח, עשבי תיבול למיניהם (אורגנו, תערובת של מנגולד וסלרי מיובשים, טימין) ושמן זית
שיטחתי בתבנית והכנסתי לתנור בחום של 200 מעלות למשך כ-15 דקות
בסוף פשוט הכנסתי למרק הפלפלים הקלויים
טוב, הם חוסלו באותו היום.... בפעם הבאה צריך כמות גדולה יותר, כנראה...
או שאולי אפשר להכין בכל פעם כמות שמתאימה למרק באותו היום...
בכל אופן, זה ממש קל ומהיר וממש טעים.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה