נשארו לי שאריות של ירקות בתנור ורציתי ארוחה כייפית כזו, שנעימה בבטן ובלב.
הצצתי קצת במקרר ומייד הבנתי מה יהיה נכון. כך נולדה לה הפריטטה הזו.
בסוף יצאתי לקטוף כמה עלי מנגולד ופשוט גלגלתי אותה בהם- מעדן!
חומרים
קערת ירקות מבושלים (היו לי: בטטה, קולרבי, קישואים, בצל)
1 ביצה (אפשר גם עוד, זה מה שנשאר לי...)
גוש גבינה מגורדת (הייתה לי גבינת כבשים נחמדה שהתאימה פה בול. אם כי כל גבינה ודאי תעשה את העבודה)
1 עגבניה
1-2 כפות קמח שקדים
תבלינים: פלפל שחור גרוס, כמה עלי קורנית טריים
שמן קוקוס לחימום/ טיגון
אופן ההכנה
הצצתי קצת במקרר ומייד הבנתי מה יהיה נכון. כך נולדה לה הפריטטה הזו.
בסוף יצאתי לקטוף כמה עלי מנגולד ופשוט גלגלתי אותה בהם- מעדן!
חומרים
קערת ירקות מבושלים (היו לי: בטטה, קולרבי, קישואים, בצל)
1 ביצה (אפשר גם עוד, זה מה שנשאר לי...)
גוש גבינה מגורדת (הייתה לי גבינת כבשים נחמדה שהתאימה פה בול. אם כי כל גבינה ודאי תעשה את העבודה)
1 עגבניה
1-2 כפות קמח שקדים
תבלינים: פלפל שחור גרוס, כמה עלי קורנית טריים
שמן קוקוס לחימום/ טיגון
אופן ההכנה
בסוף פשוט מניחים את הפריטטה (מילוי) בעלה מנגולד ומגלגלים. יאמי ביחד! |
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה