"מה יש לצהריים???????? אני רעבה!!!!!!!" נשמע לכם מוכר?

הורים רבים משתפים אותי באתגר היומיומי המתחדש שלהם- מה להכין לארוחת הצהריים.


לפעמים הצורך הזה עולה רק כשהילדים מסיימים את תקופת הגן ומתחילים את ביה"ס ולפעמים אף קודם לכן.


יש לא מעט הורים המעוניינים להציע מגוון תזונתי איכותי לילדיהם ומואסים בארוחות מוכנות מהסופר. הם בוחרים להזין את משפחותיהם באוכל אמיתי, בייתי, טעים ובעל ערך תזונתי גבוה. שאין בו חומרים משמרים, מוצרים מעובדים וכל מיני תוספים בסינית מדוברת. ועם זאת לא כולם מרגישים מאד יצירתיים במטבח. יש אנשים שרק למדו לבשל כשילדיהם התחילו לאכול ולא מרגישים שזה בא להם בקלות.

מתוך ההבנה הזו ומהסתכלות על ההתנהלות במטבח הפרטי שלי הבנתי שאני יכולה להציע כל מיני רעיונות כדי לעורר השראה ולאפשר גם לאחרים להכין אוכל איכותי ובריא שלא בהכרח יחזור על עצמו בכל פעם (וגם קבלתי בקשה מפורשת לשתף מהידע והנסיון שלי, אז החלטתי ללכת על זה. תודה חן!)

קוקו, משוגע על בישול

יום רביעי, 23 במאי 2012

ארוחה רגילה של יום רביעי



פסטה עם בולונז [צמחונים וטבעונים יכולים ללכת על פסטה עם טמפה בולונז, למשל)

הפעם, לא יודעת למה, החלטתי להכין את הרוטב טיפה'לה אחרת. במקום לחתוך בצל ועגבניות גירדתי אותן על פומפיה.
יש פשוט ימים שמזמינים תהליכים קצת אחרים, ארוכים מעט יותר


זה תרם לרוטב חלק מאד (בלי חתיכות של בצל כמו שהקטנה רצתה)

יצא יאמי!

נכון, איילה? [מהתמונות האומנותיות של רפאל]