אין לי הרבה זמן לכתוב ולהסביר ובכ"ז רוצה לשתף.
תודה לאל על תמונות
תודה לאל על תמונות
מה הכנתי עם ה slow cooker החדש שלי? ציר עצמות כמובן. זה נראה לי הקבוע של החורף על השיש |
מפרידה את ה"שמנת" מחלב הקוקוס להכנה עתידית של משהו. הכנסתי פחית של חלב קוקוס למקרר ואז ה"שמנת" עלתה למעלה והמים נותרו בתחתית. במים השתמשתי לתבשיל והשמנת תחכה לי לדבר הבא |
ממשיכה עם ההחמצות. הפעם הקלתי על עצמי והלכתי על מקלות גזר עם שום ושמיר ברור שגם מלח ופלפל |
בעלי מסק את אחד מעצי הזיתים שלנו ועכשיו הוא כובש אותם |
לפני שהולכים לישון לא שוכחים להשרות כל מיני להכנות עתידיות: שקדים, מש וקינואה (ספויילר- הקינואה לא הצליחה לנבוט... באסה) |
השריתי את השקדים עם מלח |
הכנתי גם tallow אבל זה לפוסט בפני עצמו, בהמשך |
אשת חייל! איזה יופי!
השבמחקורד-מקסים ונותן השראה.
השבמחקשאלה -לגבי המש- אני נוהגת להנביט אותה אבל נתקלת באותה הבעיה שוב ושוב-חלק קטן מהמש אינו נובט ונשאר קשה ואז כשאני שמה אותם בסלט ואת נופלת על אחד קשה זה שובר את השיניים... יש לך פתרון? איך דואגים שכולם ינבטו?
אי אפשר ממש לדאוג לזה... צריך לקנות ממקום שיש ממנו הצלחות פשוט.
מחקעם המש רק לעתים רחוקות אני נתקלת בבעיה הזו. מכירה את זה היטב מהחילבה
היי ורד
השבמחקמאיפה קנית את הסיר?
אני צריכה גם כדי להכין צירי עצמות,זה טוב בשביל זה?
תודה על העיצות מהמטבח!
קבלתי את הסיר במתנה ליומולדת מהאחים שלי.
מחקמצמאנו את זה ברשת. משהו יחסית פשוט ולא יקר.
זה הגודל הגדול- 8 ליטר. יש גם 5 ליטר.
בהחלט מעולה לצירי עצמות. כאמור זה הדבר הראשון שעשיתי איתו.
הגדולה שלי קוראת לו סיר הפלא, כי בזמן שהוא עבד בכל פעם הוצאתי לה משם ספלי מרק. זה מה שהיא שתתה כשהרגישה לא טוב לפני יומיים ובבקרים האחרונים לפני ביה"ס
הי ורד. אני נורא אוהבת שיש לי דברים מוכנים לבישול או לאכילה מיידית.
השבמחקלגבי השקדים - אם אין מתקן ייבוש (מה זה בכלל?!) יש דרך אחרת להכין מראש להקפאה? בדיוק קניתי סטוק...
אפשר לייבש גם בתנור בחום של 40 מעלות.
מחקבטח ייקח קצת פחות זמן. תבדקי את זה אחרי 3-4 שעות ותראי איך זה. זה אמור להיות ממש מיובש בפנים, בלי רטיבות כלל