בקשתי מבעלי לקנות לי משהו בשוק בנמל בת"א.
אני כבר המון זמן רוצה להגיע לשם ולא יוצא לי....
במקרה הוא פגש שם חברים והסתובב קצת בשוק הירקות וחזר עם כמה דברים מאד מעניינים
צריך להכין איתם משהו, נכון?
חומרים
נתח בשר שריר במשקל של כ-1 ק"ג
5-6 תפוחי אדמה סגולים
5-6 גזרים צבעוניים
מלח, פלפל
תבלינים טריים: רוזמרין, טימין, זעתר
אופן ההכנה
מחממים תנור ל-250 מעלות.
בסיר ברזל מניחים את תפוחי האדמה הפרוסים ואת הגזרים החתוכים
במחבת כבדה מחממים מעט שמן (שומן בקר, קוקוס) וצורבים את נתח הבשר לאטימה מכל הצדדים.
ממליחים ומפלפלים.
מניחים את נתח הבשר מעל הירקות ומעליו זר של עשבי תיבול (רוזמרין, טימין, זעתר ועוד, ככל העולה בעיניכם, או מגינתכם)
אופים כ40 דקות בחום הגבוה ומורידים לחום של 180 מעלות לעוד כשעה.
בהגשה אפשר לחתוך את הבשר לנתחים.
אכלנו ביחד עם סלט עגבניות שרי צבעוניות, רוקט ובזיליקום טריים
[אתם מוזמנים לעזור לי בלייק בתחרות המתכונים הזו. הסלט הזה בדיוק משתתף בה. יש בסה"כ 5 מתכונים שלי שם]
ותבשיל מהיר של עלי סלק סגולים, מנגולד ופטריות במעט חלב קוקוס
אני כבר המון זמן רוצה להגיע לשם ולא יוצא לי....
במקרה הוא פגש שם חברים והסתובב קצת בשוק הירקות וחזר עם כמה דברים מאד מעניינים
תפוחי אדמה סגולים, גזרים צבעוניים ועגבניות שרי בכמה צבעים (הצהובים הכי טעימים) אה, גם פלפלונים צבעוניים קטנים ומתוקים |
או עגילים? |
צריך להכין איתם משהו, נכון?
אל תתלהבו. כמו שחשבתי, הצבע יורד בבישול |
מהממים, נכון? |
חומרים
נתח בשר שריר במשקל של כ-1 ק"ג
5-6 תפוחי אדמה סגולים
5-6 גזרים צבעוניים
מלח, פלפל
תבלינים טריים: רוזמרין, טימין, זעתר
אופן ההכנה
מחממים תנור ל-250 מעלות.
בסיר ברזל מניחים את תפוחי האדמה הפרוסים ואת הגזרים החתוכים
איזו חגיגה צבעונית, נכון? |
ממליחים ומפלפלים.
מניחים את נתח הבשר מעל הירקות ומעליו זר של עשבי תיבול (רוזמרין, טימין, זעתר ועוד, ככל העולה בעיניכם, או מגינתכם)
אופים כ40 דקות בחום הגבוה ומורידים לחום של 180 מעלות לעוד כשעה.
בהגשה אפשר לחתוך את הבשר לנתחים.
אכלנו ביחד עם סלט עגבניות שרי צבעוניות, רוקט ובזיליקום טריים
[אתם מוזמנים לעזור לי בלייק בתחרות המתכונים הזו. הסלט הזה בדיוק משתתף בה. יש בסה"כ 5 מתכונים שלי שם]
ותבשיל מהיר של עלי סלק סגולים, מנגולד ופטריות במעט חלב קוקוס
אוכל צבעוני זה משמח! |
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה