את התבשיל הזה הכנתי בסיר אחד, אולם אז הבנתי שהוא קטן לי מדיי, כי היה לי ים מנגולד...
הפרדתי את החלקים הלבנים מהירוקים.
את הירוקים שמתי בכלי עם מים רותחים לחליטה של כ-10 דקות.
הוצאתי, סיננתי והנחתי בצד.
חומרים
חבילת מנגולד, מטופלת כפי שרשמתי מעל
4-5 שיני שום
חבילת סלרי עלים
פיסת דלעת
מלח, שמן זית/ קוקוס
אופן ההכנה
כאמור, בתחילה הכנתי בסיר אחד ואז נזכרתי בסיר GCC שלי והוצאתי אותו, כי הוא מושלם לתבשיל שכזה.
חותכים את גבעולי הסלרי ומפרידים מהעלים.
פורסים שום, חותכים דלעת לריבועים קטנים יחסית.
אני טיגנתי בתחילה את השום והחלק הלבן של המנגולד בסיר עם שמן קוקוס ואז העברתי לסיר ה GCC
הוספתי את גבעולי הסלרי הקצוצים, את פיסות הדלעת ואת עלי המנגולד החלוטים והחתוכים.
נתתי להכל להתבשל בסיר, לפי ההוראות (סגרתי את המכסה וחיכיתי שהמחוג יגיע לכחול- ירוק, הקטנתי את האש לעוד מספר דקות וכיביתי).
אחרי כמה דקות פתחתי, הוספתי מלח ואת עלי הסלרי הקצוצים ובדקתי תיבול
בתאבון!
הפרדתי את החלקים הלבנים מהירוקים.
את הירוקים שמתי בכלי עם מים רותחים לחליטה של כ-10 דקות.
הוצאתי, סיננתי והנחתי בצד.
חומרים
חבילת מנגולד, מטופלת כפי שרשמתי מעל
4-5 שיני שום
חבילת סלרי עלים
פיסת דלעת
מלח, שמן זית/ קוקוס
אופן ההכנה
כאמור, בתחילה הכנתי בסיר אחד ואז נזכרתי בסיר GCC שלי והוצאתי אותו, כי הוא מושלם לתבשיל שכזה.
חותכים את גבעולי הסלרי ומפרידים מהעלים.
פורסים שום, חותכים דלעת לריבועים קטנים יחסית.
אני טיגנתי בתחילה את השום והחלק הלבן של המנגולד בסיר עם שמן קוקוס ואז העברתי לסיר ה GCC
הוספתי את גבעולי הסלרי הקצוצים, את פיסות הדלעת ואת עלי המנגולד החלוטים והחתוכים.
נתתי להכל להתבשל בסיר, לפי ההוראות (סגרתי את המכסה וחיכיתי שהמחוג יגיע לכחול- ירוק, הקטנתי את האש לעוד מספר דקות וכיביתי).
אחרי כמה דקות פתחתי, הוספתי מלח ואת עלי הסלרי הקצוצים ובדקתי תיבול
בתאבון!
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה