קבלתי את ההשראה להכין את הגלידה הזו מפוסט שקראתי ולא הצלחתי לשחזר אח"כ.
זה קורה לי לפעמים, אני קוראת פוסט ונראה לי שהוא לא משהו שצריך לתפוס את תשומת לבי יותר מדיי (כי אני כבר עושה את זה, כי אני לא אעשה את זה, כי לא בא לי על זה...) ואז אני פשוט מוחקת אותו. ואחרי כמה דקות/ ימים/ שבועות אני נזכרת שפוסט הזה ומתבאסת שלא שמרתי אותו, או שלא סימנתי לי אותו
זה בדיוק מה שקרה לי עם הפוסט הזה...
במקור זו הייתה גלידת בננות מקורמלות עם אגוזי לוז.
אני שאלתי את הרעיון ושיניתי אותו קצת
בשלב זה אפשר יהיה לשתות את מה שיצא כשייק, או לשטח בכלי ולהכניס לפריזר
למי שיש מכונת גלידה יוכל להכניס את זה לשם ולייצר את הגלידה שלו מהר יותר.
שיטה אחרת היא להוציא מהפריזר כל 1-2 שעות בהתחלה, לערבב מעט ולהכניס שוב. לעשות כך במשך 3-4 פעמים לאורך היום.
ו.... זהו יש גלידה!
זה קורה לי לפעמים, אני קוראת פוסט ונראה לי שהוא לא משהו שצריך לתפוס את תשומת לבי יותר מדיי (כי אני כבר עושה את זה, כי אני לא אעשה את זה, כי לא בא לי על זה...) ואז אני פשוט מוחקת אותו. ואחרי כמה דקות/ ימים/ שבועות אני נזכרת שפוסט הזה ומתבאסת שלא שמרתי אותו, או שלא סימנתי לי אותו
זה בדיוק מה שקרה לי עם הפוסט הזה...
במקור זו הייתה גלידת בננות מקורמלות עם אגוזי לוז.
אני שאלתי את הרעיון ושיניתי אותו קצת
במחבת מחממים שומן לבחירתכם (קוקוס, חמאה, גהי) מוסיפים עיגולי בננות ומערבבים הן הופכות מקורמלות והריח בבית...... שיואו! |
מעבירים לבלנדר/ מעבד מזון ומערבלים היטב |
פיצחתי את הפיסטוקים שעוד נשארו בשקית הקפצתי אותם קצת באותו המחבת של הבננות (אחרי שהעברתי את כל השאריות גם לבלנדר) |
הוספתי לבלנדר, ביחד עם כף מחוקה של דבש, קצת שמן קוקוס וכוס של חלב קוקוס (אפשר חלב שקדים/ אגוזים או כל סוג שמתאים לכם) |
בשלב זה אפשר יהיה לשתות את מה שיצא כשייק, או לשטח בכלי ולהכניס לפריזר
למי שיש מכונת גלידה יוכל להכניס את זה לשם ולייצר את הגלידה שלו מהר יותר.
שיטה אחרת היא להוציא מהפריזר כל 1-2 שעות בהתחלה, לערבב מעט ולהכניס שוב. לעשות כך במשך 3-4 פעמים לאורך היום.
ו.... זהו יש גלידה!
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה