בהמשך לפוסט על הירקות הקלויים, רוצה לתת כבוד לחצילים בנפרד (וגם, יש לי אינטרנט, אז אני עפה עליו, כי מי יודע מתי יהיה שוב...).
לא תמיד בא לי חצילים, ומצד שני יש תקופות שבא לי לאכול חצילים המון.
חצילים קלויים על המחבת נאכלים פה הרבה בתקופה האחרונה.
הם סופר טעימים, רכים ומתקתקים כאלה וגם קל ומהיר להכין אותם. צ'יק צ'ק, בלי הרבה הכנות מראש.
אני חותכת אותם לריבועים קטנטנים וקולה עם שמן קוקוס על המחבת, תוך כדי ערבוב, במשך כמה דקות.
עד שהם מתרככים ונצרבים.
ואז....
אז אפשר להוסיף להם שום קצוץ ובזיליקום או פטרוזיליה ולאכול ככה עם קצת מלח, כמנה צדדית.
או להשתמש בהם כבסיס לחביתה, ביחד עם פטריות נגיד, ופרמזן מגורד או מוצרלה.
או לשפוך מעליהם טחינה ומעט מלח למעין סביח שכזה...
יש לכם עוד רעיונות?
לא תמיד בא לי חצילים, ומצד שני יש תקופות שבא לי לאכול חצילים המון.
חצילים קלויים על המחבת נאכלים פה הרבה בתקופה האחרונה.
הם סופר טעימים, רכים ומתקתקים כאלה וגם קל ומהיר להכין אותם. צ'יק צ'ק, בלי הרבה הכנות מראש.
אני חותכת אותם לריבועים קטנטנים וקולה עם שמן קוקוס על המחבת, תוך כדי ערבוב, במשך כמה דקות.
עד שהם מתרככים ונצרבים.
ואז....
אז אפשר להוסיף להם שום קצוץ ובזיליקום או פטרוזיליה ולאכול ככה עם קצת מלח, כמנה צדדית.
או להשתמש בהם כבסיס לחביתה, ביחד עם פטריות נגיד, ופרמזן מגורד או מוצרלה.
או לשפוך מעליהם טחינה ומעט מלח למעין סביח שכזה...
יש לכם עוד רעיונות?
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה