"מה יש לצהריים???????? אני רעבה!!!!!!!" נשמע לכם מוכר?

הורים רבים משתפים אותי באתגר היומיומי המתחדש שלהם- מה להכין לארוחת הצהריים.


לפעמים הצורך הזה עולה רק כשהילדים מסיימים את תקופת הגן ומתחילים את ביה"ס ולפעמים אף קודם לכן.


יש לא מעט הורים המעוניינים להציע מגוון תזונתי איכותי לילדיהם ומואסים בארוחות מוכנות מהסופר. הם בוחרים להזין את משפחותיהם באוכל אמיתי, בייתי, טעים ובעל ערך תזונתי גבוה. שאין בו חומרים משמרים, מוצרים מעובדים וכל מיני תוספים בסינית מדוברת. ועם זאת לא כולם מרגישים מאד יצירתיים במטבח. יש אנשים שרק למדו לבשל כשילדיהם התחילו לאכול ולא מרגישים שזה בא להם בקלות.

מתוך ההבנה הזו ומהסתכלות על ההתנהלות במטבח הפרטי שלי הבנתי שאני יכולה להציע כל מיני רעיונות כדי לעורר השראה ולאפשר גם לאחרים להכין אוכל איכותי ובריא שלא בהכרח יחזור על עצמו בכל פעם (וגם קבלתי בקשה מפורשת לשתף מהידע והנסיון שלי, אז החלטתי ללכת על זה. תודה חן!)

קוקו, משוגע על בישול

יום שלישי, 22 בספטמבר 2015

סלמון- הכי פשוט

אין לי מה לומר פה יותר מדיי

לוקחים כמה נתחי סלמון
מניחים בתבנית שתכנס לתנור, שמחממים ל 180 מעלות
מערבבים שמן קוקוס, מיץ לימון, אבקת שום, מלח ופלפל ושופכים מעל הנתחים
פשוט פשוט
מכניסים לתנור לכ-20 דקות (אפשר לבדוק עם מזלג בתוך הנתח, כדי לראות אם הוא עשוי לטעמכם)

ו-זהו!!!


למעלה לפני
למטה אחרי
התנור


טעים, בריא, מזין, מהיר, משביע
וכולם אוהבים!