יש פעמים בהם העצלנות ממש משתלטת עליי ואני ממציאה את המתכונים הכי הכי פשוטים בעולם.
כך זה היה עם הפשטידה הזו.
כל מה שצריך זה ירקות- מה שבא לכם- קצוצים קטן יחסית
בקערה מערבבים מיכל שמנת מתוקה (משתמשת בזה עם הכי הרבה % שומן) עם 3 ביצים, 4 כפות קמח שקדים, מלח, פלפל, אבקת שום *** לדפ"מ SCD אפשר להחליף בשמנת קוקוס או ביוגורט/ שמנת "כשרים" ***
שופכת את הכל מעל הירקות בתבנית ומערבבת קצת שהכל יהיה בגובה אחיד פחות או יותר
ואז מכניסה לתנור שחיממתי מראש ל 180 מעלות למשך כשעה, או עד שנראה שהכל מזהיב וקיסם/ מזלג שהחדרתי פנימה מראה לי על תוצאה יבשה מספיק
נראה טוב, נכון?
כלום עבודה! באמת!
כמעט ואין כמעט כלים מלוכלכים...הריח מעולה והטעם גם!
ממליצה לקרר מעט ואז להגיש.
טעימה גם קרה.
אפשר לגוון פה עד אינסוף ובחזרה- עם הרכב וכמות הירקות, בתיבול, להוסיף גבינות, נקניקים, בשר.
להחליף את השמנת בחלב קוקוס שומני מאד או בקרם קוקוס ואז מתקבלת גם גירסא טבעונית/ צמחונית/ כשרה/ ווטאבר.
בתאבון!
כך זה היה עם הפשטידה הזו.
כל מה שצריך זה ירקות- מה שבא לכם- קצוצים קטן יחסית
יש פה בטטה, גזר, בצל ופלפל אדום |
שופכת את הכל מעל הירקות בתבנית ומערבבת קצת שהכל יהיה בגובה אחיד פחות או יותר
ואז מכניסה לתנור שחיממתי מראש ל 180 מעלות למשך כשעה, או עד שנראה שהכל מזהיב וקיסם/ מזלג שהחדרתי פנימה מראה לי על תוצאה יבשה מספיק
נראה טוב, נכון?
כלום עבודה! באמת!
כמעט ואין כמעט כלים מלוכלכים...הריח מעולה והטעם גם!
ממליצה לקרר מעט ואז להגיש.
טעימה גם קרה.
אפשר לגוון פה עד אינסוף ובחזרה- עם הרכב וכמות הירקות, בתיבול, להוסיף גבינות, נקניקים, בשר.
להחליף את השמנת בחלב קוקוס שומני מאד או בקרם קוקוס ואז מתקבלת גם גירסא טבעונית/ צמחונית/ כשרה/ ווטאבר.
בתאבון!
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה