בולונז הבית שלנו פשוט כל כך כל כך טעים שאני חייבת לשתף אותו כאן.
כאן יש את המתכון המקורי שנמצא באתר דיי מתחילת דרכו.
ואני רוצה רק להוסיף שכבר לא מעט זמן אני מכינה את הבולונז עם שילוב של בקר טחון מעורב (עגל וטלה) אם יש לי את האפשרות, ועם לב בקר טחון.
בד"כ ביחס של 1 ק"ג טחון מעורב ו- 1/2 ק"ג לב טחון.
זה פשוט מעדן!!! הלב מוסיף המון טעם ו...כן, גם שומן חשוב!
מנה פשוטה וטעימה כל כך, שנאכלת אצלנו לפחות אחת לשבוע (מה שאומר שלפעמים זה גולש ליומיים, או שגם ארוחת הצהריים וגם ארוחת הערב הן עם בולונז )
*** לדפ"מ SCD יש להכין עם עגבניות טריות ולא משומרות ולאכול ללא אורז ***
כאן יש את המתכון המקורי שנמצא באתר דיי מתחילת דרכו.
ואני רוצה רק להוסיף שכבר לא מעט זמן אני מכינה את הבולונז עם שילוב של בקר טחון מעורב (עגל וטלה) אם יש לי את האפשרות, ועם לב בקר טחון.
בד"כ ביחס של 1 ק"ג טחון מעורב ו- 1/2 ק"ג לב טחון.
זה פשוט מעדן!!! הלב מוסיף המון טעם ו...כן, גם שומן חשוב!
עם אורז צהוב, הלהיט החדש בבית (שילוב של כורכום- בשביל הצבע החזק- וקארי- בשביל הטעם) |
מנה פשוטה וטעימה כל כך, שנאכלת אצלנו לפחות אחת לשבוע (מה שאומר שלפעמים זה גולש ליומיים, או שגם ארוחת הצהריים וגם ארוחת הערב הן עם בולונז )
*** לדפ"מ SCD יש להכין עם עגבניות טריות ולא משומרות ולאכול ללא אורז ***
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה