לא תמיד חייבים חידושים...
לפעמים יש דברים שעובדים טוב, ולכן אנחנו חוזרים אליהם שוב ושוב...
שיהיה שבוע נעים וטעים!
לפעמים יש דברים שעובדים טוב, ולכן אנחנו חוזרים אליהם שוב ושוב...
![]() |
ביצים עם שפע ירוקים |
![]() |
בכיוון השעון: כרובית בתנור עם שמן קוקוס, נקניקיות, חצילים קלויים בתנור, פלפל אדום ומיי סלק כבוש |
![]() |
קוביות טופו בסויה (ללא גלוטן) וסילאן יש לי בת אחת שממש אוהבת את המנה הזו ומבקשת ממני כבר הרבה זמן שאכין, בסוף נכנעתי :-) |
![]() |
מנה מחוברת של מרק כתום+ קציצות שנאפו בתנור |
![]() |
שלב 1 של מיני סלקים |
![]() |
שלב 2 של מיני סלקים, אחרי שבילו בתנור עם שפע שמן קוקוס וקצת מלח |
![]() |
5 סוגי ירוקים בדרכם להפוך לפשטידה: עלי סלק, פק צ'וי, שמיר, פטרוזיליה וכרישה |
![]() |
ביחד עם 4 ביצים, מלח, פלפל, מיכל שמנת מתוקה וכוס חלב קוקוס עתיר שומן |
![]() |
רוזמרין קצוץ, טימין, מלח, פלפל, אבקת שום עם שמן זית |
![]() |
שנשפכו על קוביות תפוחי אדמה ונכנסו לתנור לצלייה ארוכהההה |
![]() |
בכיוון השעון: שאריות הבשר הנ"ל מיום האתמול, אורז צהוב ותבשיל דלעת עם שום ורוזמרין, סלט ירוק וטחינה |
![]() |
פולקע'ס מתובלים רגע לפני שנכנסו לסיר לבישול איטי בבוקר עם כמה ירקות, ביום בו לא הייתי בבית כדי לבשל- הפתרון האולטימטיבי לימים כאלה, ובכלל! |
![]() |
גרמני משהו, נכון? נקניקייה של מרינדו עם כרוב כבוש בייתי |
![]() |
ימבה סלרי למרק ירקות על בסיס ציר עצמות |
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה