טעמים בבישול אצלי באים בתקופות.
זה משהו שלמדתי על עצמי לאורך השנים.
יש לי תקופות של הרבה עשבי תיבול, שום וג'ינג'ר.
יש תקופות של הרבה קארי, חלב קוקוס וחריף.
יש תקופות של הרבה קארי, חלב קוקוס וחריף.
ויש תקופות פשוטות, של טעמים נקיים של המזון עם כמה טאצ'ים בסיסיים.
ברור שאפשר לנתח את זה ולנסות להבין מה עומד מאחורי זה.
מה האיכות שאני מזמנת לחיי ולחיי הסועדים בסביבתי, או איך אני מבקשת לאזן את מה שקורה מסביב בעזרת האוכל.
אולם בסופו של דבר מדובר על מה שיוצא לי באופן טבעי לקחת מהמדף. באופן יומיומי.
בתקופה האחרונה אני מוצאת את עצמי מערבבת בעיקר בין: מלח גס, פלפל גרוס, פפריקה מעושנת, שום גבישי וכורכום.
זה מה שמתבקש ממני.
מתאים לנתחי עוף מוקפצים או שוקיים בתנור
לתפוחי אדמה אפויים או לצ'יפסים של תפו"א ובטטה
וגם לקציצות ולבולונז
אם אתם, כמוני, אוהבים תבלינים, מציעה לכם לבדוק את אריזות המתנות לחג (ובכלל את האתר) של חברתי איילת ונציה, מ- "התבלינים של איילת"
אולי תמצאו שם משהו מעניין...
אולי תמצאו שם משהו מעניין...
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה