אני תמיד משתדלת לנצל שאריות מארוחות קודמות ולהפוך אותן למשהו אחר.
גם כי בד"כ מדובר בחומר גלם מעולה, שנשאר ממנו משהו. אולי לא כמות גדולה בהכרח.
גם כי לא תמיד ירצו לאכול את מה שנשאר בצורתו הנוכחית.
גם כי זה מוציא ממני יצירתיות וספונטניות שאני מאד אוהבת. בד"כ אפילו אני לא יודעת מה יצא וזה נובע ממני תו"כ ההכנה והבישול.
הפעם נשארו לי נקניקיות (אמיתיות, 100% בשר).
התחלתי מלטגן הרבה בצל בשמן קוקוס.
הוספתי קוביות גזר ותבלינים: מלח, פלפל, אבקת שום, פפריקה מעושנת.
ואז היה חסר לי קצת צבע, אז הוצאתי קצת אפונה קפואה והכנסתי למחבת.
נתתי להכל להתערבב ביחד למשך זמן מה. אחרי בעבוע ורתיחה הנמכתי את האש והנחתי מכסה לבישול של כ-10 דקות.
בינתיים חתכתי את הנקניקיות לעיגולים קטנים והוספתי עוד נתחי בשר שנשארו מהצלע האחרונה.
את כל אלה הוספתי למחבת, ערבבתי היטב ונתתי לכל זה להתבשל ביחד למשך כ 5-10 דקות.
בסוף התווספה לה גם פטרוזיליה קצוצה.
ביחד עם אורז/ אטריות אורז או ככה כמו שזה- ארוחה נהדרת!
גם כי בד"כ מדובר בחומר גלם מעולה, שנשאר ממנו משהו. אולי לא כמות גדולה בהכרח.
גם כי לא תמיד ירצו לאכול את מה שנשאר בצורתו הנוכחית.
גם כי זה מוציא ממני יצירתיות וספונטניות שאני מאד אוהבת. בד"כ אפילו אני לא יודעת מה יצא וזה נובע ממני תו"כ ההכנה והבישול.
הפעם נשארו לי נקניקיות (אמיתיות, 100% בשר).
התחלתי מלטגן הרבה בצל בשמן קוקוס.
הוספתי קוביות גזר ותבלינים: מלח, פלפל, אבקת שום, פפריקה מעושנת.
ואז היה חסר לי קצת צבע, אז הוצאתי קצת אפונה קפואה והכנסתי למחבת.
נתתי להכל להתערבב ביחד למשך זמן מה. אחרי בעבוע ורתיחה הנמכתי את האש והנחתי מכסה לבישול של כ-10 דקות.
בינתיים חתכתי את הנקניקיות לעיגולים קטנים והוספתי עוד נתחי בשר שנשארו מהצלע האחרונה.
את כל אלה הוספתי למחבת, ערבבתי היטב ונתתי לכל זה להתבשל ביחד למשך כ 5-10 דקות.
בסוף התווספה לה גם פטרוזיליה קצוצה.
ביחד עם אורז/ אטריות אורז או ככה כמו שזה- ארוחה נהדרת!
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה