טוב, מה כבר מעניין בקישואים, נכון? או זוקיני, כדי להיות מדוייקים, אלה הכהים...
אני ממש מחבבת אותם ויצא ככה שזה הירק הכמעט יחיד שהיה לי שמתאים לאפייה בתנור בשבת, כשתוכננה אצלנו ארוחה משפחתית. ורציתי להכין איזשהו ירק בתנור.
אז התחלתי מלפרוס אותם ולהניח בתבנית והתבוננתי בהם...
לקחתי שום וקילפתי, אולי ממנו תבוא הישועה
כי ממש לא ידעתי במה לתבל את הקישואים האלה. מה יהיה הרוטב?
ואז לקחתי את בלנדר המוט שלי, הכנסתי פנימה את השום. פשפשתי בארון והוצאתי חמאת בוטנים (יכול להיות מעניין). גרדתי ג'ינג'ר פנימה (שמים לב שהג'ינג'ר עשה אצלי קמבק השבוע?), הוספתי מלח (נשפך לי קצת יותר מדיי, אופס), קצת סילאן ומים וערבלתי
את הרוטב שפכתי את הקישואים ושיגרתי לתנור שחומם ל 180 מעלות לכ-40 דקות (עד שהקישואים התרככו)
יצא ממש ממש טעים!
[ואם היו לי בטטות, זה בטוח היה יוצא עוד יותר מגניב, כי אין, אין על בטטות]
אני ממש מחבבת אותם ויצא ככה שזה הירק הכמעט יחיד שהיה לי שמתאים לאפייה בתנור בשבת, כשתוכננה אצלנו ארוחה משפחתית. ורציתי להכין איזשהו ירק בתנור.
אז התחלתי מלפרוס אותם ולהניח בתבנית והתבוננתי בהם...
לקחתי שום וקילפתי, אולי ממנו תבוא הישועה
כי ממש לא ידעתי במה לתבל את הקישואים האלה. מה יהיה הרוטב?
ואז לקחתי את בלנדר המוט שלי, הכנסתי פנימה את השום. פשפשתי בארון והוצאתי חמאת בוטנים (יכול להיות מעניין). גרדתי ג'ינג'ר פנימה (שמים לב שהג'ינג'ר עשה אצלי קמבק השבוע?), הוספתי מלח (נשפך לי קצת יותר מדיי, אופס), קצת סילאן ומים וערבלתי
את הרוטב שפכתי את הקישואים ושיגרתי לתנור שחומם ל 180 מעלות לכ-40 דקות (עד שהקישואים התרככו)
יצא ממש ממש טעים!
[ואם היו לי בטטות, זה בטוח היה יוצא עוד יותר מגניב, כי אין, אין על בטטות]
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה