בבוקר הכנתי סיר של אורז בסמטי מלא.
לפעמים אני עושה ככה, פשוט מכינה. בלי יותר מדיי תכנונים. כבר יודעת שיצא מזה משהו בהמשך היום.
לקראת הצהריים פתאום כולם התפזרו להם לחברים ולי היה זמן רק למשהו קט לאכול, לפני התחלת טיפול.
אז ערבבתי כמה דברים שהיו פה ויצא אחלה סלט, שאשמח לחזור עליו גם בהמשך
חומרים
3-4 כפות של אורז מלא מבושל (אפשר להחליף בכל דגן/ קטניה אחרים: קינואה, דוחן, פסטה מלאה, חומוסים, עדשים וכו')
2-3 עלי חסה
1-2 בצלים ירוקים
2 עגבניות בשלות קטנות
כמה פילטים של סרדינים טריים שנאפו בתנור/ טוגנו על האש (אפשר גם מקופסא אם אין טריים. פשוט היו לי מיום קודם)
חופן אגוזים
קצת גבינת פרמז'ן (אמיתית) מגורדת
מעט מלח ושפע של שמן זית
אופן ההכנה
קוצצים את הירקות בקערה אישית.
מוסיפים את האורז, האגוזים והפרמז'ן. מערבבים היטב ומוסיפים את המלח ושמן הזית.
מניחים מעל את הסרדינים
ויש לנו סלט נהדר, צבעוני ומשביע ביותר
לפעמים אני עושה ככה, פשוט מכינה. בלי יותר מדיי תכנונים. כבר יודעת שיצא מזה משהו בהמשך היום.
לקראת הצהריים פתאום כולם התפזרו להם לחברים ולי היה זמן רק למשהו קט לאכול, לפני התחלת טיפול.
אז ערבבתי כמה דברים שהיו פה ויצא אחלה סלט, שאשמח לחזור עליו גם בהמשך
חומרים
3-4 כפות של אורז מלא מבושל (אפשר להחליף בכל דגן/ קטניה אחרים: קינואה, דוחן, פסטה מלאה, חומוסים, עדשים וכו')
2-3 עלי חסה
1-2 בצלים ירוקים
2 עגבניות בשלות קטנות
כמה פילטים של סרדינים טריים שנאפו בתנור/ טוגנו על האש (אפשר גם מקופסא אם אין טריים. פשוט היו לי מיום קודם)
חופן אגוזים
קצת גבינת פרמז'ן (אמיתית) מגורדת
מעט מלח ושפע של שמן זית
אופן ההכנה
קוצצים את הירקות בקערה אישית.
מוסיפים את האורז, האגוזים והפרמז'ן. מערבבים היטב ומוסיפים את המלח ושמן הזית.
מניחים מעל את הסרדינים
ויש לנו סלט נהדר, צבעוני ומשביע ביותר
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה