סלט פשוט ומקסים.
קל להכנה ומתאים מאד כתוספת לארוחה.
אפשר גם לבסס עליו ארוחה אם מוסיפים לו משהו מרוכז יותר, כמו נתחי בשר/ עוף/ דג או קוביות טופו/ טמפה או חומוסים/ עדשים מבושלים ועוד.
אפשר, כמובן, להוסיף צנוברים או אגוזים אחרים.
תשתמשו בדמיון שלכם
חומרים
3-4 עגבניות בשלות
בצל גדול
חופן בזיליקום
רוטב: מלח, פלפל, שמן זית, חומץ בלסמי
אופן ההכנה
קוצצים את העגבניות.
חותכים את הבצל לעיגולים ומפרידים את הטבעות.
משלבים את שני אלה יחדיו.
קוצצים את הבזיליקום ומוסיפים לירקות
מכינים את הרוטב, יוצקים על הירקות ומערבבים היטב. ככל שתשימו יותר בזיליקום יותר טוב!
אפשר לצנן מעט לפני ההגשה, או לאכול מיד
קל להכנה ומתאים מאד כתוספת לארוחה.
אפשר גם לבסס עליו ארוחה אם מוסיפים לו משהו מרוכז יותר, כמו נתחי בשר/ עוף/ דג או קוביות טופו/ טמפה או חומוסים/ עדשים מבושלים ועוד.
אפשר, כמובן, להוסיף צנוברים או אגוזים אחרים.
תשתמשו בדמיון שלכם
חומרים
3-4 עגבניות בשלות
בצל גדול
חופן בזיליקום
רוטב: מלח, פלפל, שמן זית, חומץ בלסמי
אופן ההכנה
קוצצים את העגבניות.
חותכים את הבצל לעיגולים ומפרידים את הטבעות.
משלבים את שני אלה יחדיו.
קוצצים את הבזיליקום ומוסיפים לירקות
מכינים את הרוטב, יוצקים על הירקות ומערבבים היטב. ככל שתשימו יותר בזיליקום יותר טוב!
אפשר לצנן מעט לפני ההגשה, או לאכול מיד
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה