אחרי שפרסמתי את זה התגלגלה אלינו דלעת קצת אחרת
אני אוהבת להתנסות בסוגי הדלעות החדשים האלה שמגיעים אלינו לארץ (סופסוף!!!), וזו אלטרנטיבה ראויה מבחינתי לתפוחי האדמה/ בטטה הקלאסיים שכולם כבר מכירים. אז שמחתי להכין גם אותה.
הפעם בסגנון קצת אחר של תיבול
חומרים
דלעת
שמן קוקוס
תבלינים: מלח, קנמון, פלפל צ'ילי מיובש
אופן ההכנה
חותכים את הדלעת לקוביות ומניחים בתבנית פיירקס.
יוצקים מעל קוביות הדלעת בערך כף של שמן קוקוס ואת התבלינים ומערבבים היטב.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות למשך 45-60 דקות. אחרי 45 דקות בידקו האם הדלעת התרככה כבר. אפשר קצת לערבב.
מוציאים כשרכה כבר לגמרי
תוספת נפלאה לארוחה מבושלת או אפילו לסלט.
מנה מתאימה גם מאד לנשנוש של אמצע היום, כשאין זמן או רצון לארוחה של ממש.
אפשר לשחק עם מידת החוזק של התיבלון לפי טעמכם.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ויש גם את התבנית הזו שהכנתי עם החצי השני של הדלעת הנ"ל, בטטות וחצילים יפניים קטנים.
בתיבול של 3 שיני שום, מלח, פלפל, צ'ילי גרוס, קנמון, כורכום ושמן קוקוס בנדיבות
GO PUMPKINS
אני אוהבת להתנסות בסוגי הדלעות החדשים האלה שמגיעים אלינו לארץ (סופסוף!!!), וזו אלטרנטיבה ראויה מבחינתי לתפוחי האדמה/ בטטה הקלאסיים שכולם כבר מכירים. אז שמחתי להכין גם אותה.
הפעם בסגנון קצת אחר של תיבול
חומרים
דלעת
שמן קוקוס
תבלינים: מלח, קנמון, פלפל צ'ילי מיובש
אופן ההכנה
חותכים את הדלעת לקוביות ומניחים בתבנית פיירקס.
יוצקים מעל קוביות הדלעת בערך כף של שמן קוקוס ואת התבלינים ומערבבים היטב.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות למשך 45-60 דקות. אחרי 45 דקות בידקו האם הדלעת התרככה כבר. אפשר קצת לערבב.
מוציאים כשרכה כבר לגמרי
תוספת נפלאה לארוחה מבושלת או אפילו לסלט.
מנה מתאימה גם מאד לנשנוש של אמצע היום, כשאין זמן או רצון לארוחה של ממש.
אפשר לשחק עם מידת החוזק של התיבלון לפי טעמכם.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ויש גם את התבנית הזו שהכנתי עם החצי השני של הדלעת הנ"ל, בטטות וחצילים יפניים קטנים.
בתיבול של 3 שיני שום, מלח, פלפל, צ'ילי גרוס, קנמון, כורכום ושמן קוקוס בנדיבות
לפני |
ואחרי |
GO PUMPKINS
מעולה. יש לי קצת דלעת ערמונים במטבח והן מחכות למשהו מעניין... ננסה.
השבמחקזה נראה כל כך כיף ופשוט להכנה!
השבמחקתודה בנות, ספרו איך יצא
השבמחק