באחת הקניות אצל מוכר הדגים חזר בעלי עם 2 דגים טריים גדולים- מוסר ים.
החלטנו למלא את בטנם במילוי ירוק, לעטוף בנייר כסף ולשגר לתנור.
כמה פשוט, ככה טעים!
כולם ליקקו את האצבעות.
זו בהחלט יכולה להיות ארוחה חגיגית, או ארוחה רגילה- תחליטו בעצמכם!
חומרים
2 דגים טריים
1-2 כפות שמן קוקוס
צרור פטרוזיליה
צרור כוסברה
1/2 צרור סלרי (גבעולים ועלים)
כמה עלי מנגולד
חופן טרי של רוזמרין וטימין קצוצים
4-5 שיני שום
מלח, פלפל וכל תבלין שאהוב עליכם
אופן ההכנה
מחממים תנור ל-200 מעלות.
קוצצים את העלים הירוקים, פורסים את השום
במחבת מחממים שמן קוקוס ומכניסים פנימה את פרוסות השום לערבוב קצר.
מוסיפים את העלים הירוקים ואת התבלינים ונותנים להם להתערבב למשך כמה דקות ביחד.
הנפח שלהם מצטמצם מעט והם מתרככים
בהנחה שהדגים נקיים כבר, מניחים את תערובת העלים בתוך בטנם, עוטפים בנייר כסף ומשגרים לתנור למשך כ-20 דקות
מוציאים, נפרדים מנייר הכסף ומגישים לצד סלט כזה או אחר, תבשיל כזה או אחר, או פשוט כארוחה בפני עצמה.
כמובן שכדאי להיזהר מהעצמות....
[2 דגים הספיקו לנו לחמישה אנשים, עם קצת שאריות ליום שאחרי]
הכנו גם סלט מגניב שאני חייבת להכניס לפוסט הזה גם
החלטנו למלא את בטנם במילוי ירוק, לעטוף בנייר כסף ולשגר לתנור.
כמה פשוט, ככה טעים!
כולם ליקקו את האצבעות.
זו בהחלט יכולה להיות ארוחה חגיגית, או ארוחה רגילה- תחליטו בעצמכם!
חומרים
2 דגים טריים
1-2 כפות שמן קוקוס
צרור פטרוזיליה
צרור כוסברה
1/2 צרור סלרי (גבעולים ועלים)
כמה עלי מנגולד
חופן טרי של רוזמרין וטימין קצוצים
4-5 שיני שום
מלח, פלפל וכל תבלין שאהוב עליכם
אופן ההכנה
מחממים תנור ל-200 מעלות.
קוצצים את העלים הירוקים, פורסים את השום
במחבת מחממים שמן קוקוס ומכניסים פנימה את פרוסות השום לערבוב קצר.
מוסיפים את העלים הירוקים ואת התבלינים ונותנים להם להתערבב למשך כמה דקות ביחד.
הנפח שלהם מצטמצם מעט והם מתרככים
בהנחה שהדגים נקיים כבר, מניחים את תערובת העלים בתוך בטנם, עוטפים בנייר כסף ומשגרים לתנור למשך כ-20 דקות
מוציאים, נפרדים מנייר הכסף ומגישים לצד סלט כזה או אחר, תבשיל כזה או אחר, או פשוט כארוחה בפני עצמה.
כמובן שכדאי להיזהר מהעצמות....
[2 דגים הספיקו לנו לחמישה אנשים, עם קצת שאריות ליום שאחרי]
הכנו גם סלט מגניב שאני חייבת להכניס לפוסט הזה גם
יוווווו נראה טעים!!! בא לי גם ארוחה כזאת!
השבמחקלכי על זה!
מחקתודה על מתכון מצויין! הכנתי בשבת ויצא מעולה :)
השבמחקאיזה כיף שנהנית!
מחק