אפילו השם של המנה הזו מתנגן לו בשלמות, נכון?
כאלה הם תפוחוני האדמה הקטנטנים החמודים האלה... ממש מתחשק לפנק אותם במשהו
חומרים
תפוחוני אדמה קטנים, בכמות הרצוייה לכם
חופן מלח גס (אני אוהבת את האפור, ההימלאיה וכו')
כמה כפות חמאה (מבחינתי ככל שיש יותר, זה יותר טעים. לא הייתי חוסכת פה)
גבעול של רוזמרין טרי, או כפית רוזמרין מיובש
אופן ההכנה
מחממים תנור ל-180 מעלות ומכינים פיירקס בגודל המתאים לכם.
במחבת ממיסים את החמאה ומקפיצים/ מערבבים את תפוחוני האדמה בה, למשך כמה דקות עד שהחמאה מכסה את הכל ועוד נשארים עודפים.
מורידים את "מחטי" הרוזמרין מהגבעול ומוסיפים אותם ואת המלח הגס לערבוב במחבת.
מעבירים את הכל לתבנית הפיירקס, דואגים לערבב היטב את הכל יחדיו ולקרבם האחד לשני, כדי שבתנור ייאפו יחדיו
מכניסים לתנור לכשעה. אפשר כל כמה זמן להוציא, לערבב קצת ולהחזיר (אם יש לכם זמן)
הם יוצאים מושלמים ומתאימים לשילוב בכל ארוחה
כאלה הם תפוחוני האדמה הקטנטנים החמודים האלה... ממש מתחשק לפנק אותם במשהו
חומרים
תפוחוני אדמה קטנים, בכמות הרצוייה לכם
חופן מלח גס (אני אוהבת את האפור, ההימלאיה וכו')
כמה כפות חמאה (מבחינתי ככל שיש יותר, זה יותר טעים. לא הייתי חוסכת פה)
גבעול של רוזמרין טרי, או כפית רוזמרין מיובש
אופן ההכנה
מחממים תנור ל-180 מעלות ומכינים פיירקס בגודל המתאים לכם.
במחבת ממיסים את החמאה ומקפיצים/ מערבבים את תפוחוני האדמה בה, למשך כמה דקות עד שהחמאה מכסה את הכל ועוד נשארים עודפים.
מורידים את "מחטי" הרוזמרין מהגבעול ומוסיפים אותם ואת המלח הגס לערבוב במחבת.
מעבירים את הכל לתבנית הפיירקס, דואגים לערבב היטב את הכל יחדיו ולקרבם האחד לשני, כדי שבתנור ייאפו יחדיו
מכניסים לתנור לכשעה. אפשר כל כמה זמן להוציא, לערבב קצת ולהחזיר (אם יש לכם זמן)
הם יוצאים מושלמים ומתאימים לשילוב בכל ארוחה
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה