הגיעו החצילים והחלטתי לחתוך לעיגולים ולהמליח.
אח"כ שטפתי וייבשתי קלות והכנסתי לתנור לכ-45 דקות עד שהיו מוכנים
ועכשיו נשאלה השאלה- מה עושים איתם? [זה קורה לי לפעמים שאני מכינה משהו ורק אחרי שהוא מוכן מתחילה לחשוב על זה...]
מאחר והיו גם קציצות בבית, זה ממש התבקש לאכול אותן עם החצילים, בסוג של סנדביץ'
חלק "סתם" נשנשנו על הדרך.
וחלק נחתכו
ונכנסו לסלט רענן כזה עם מגוון ירוקים, פלפל צהוב ושקדים
אח"כ שטפתי וייבשתי קלות והכנסתי לתנור לכ-45 דקות עד שהיו מוכנים
לפני |
אחרי |
מאחר והיו גם קציצות בבית, זה ממש התבקש לאכול אותן עם החצילים, בסוג של סנדביץ'
חלק "סתם" נשנשנו על הדרך.
וחלק נחתכו
ונכנסו לסלט רענן כזה עם מגוון ירוקים, פלפל צהוב ושקדים
עם שמן זית, בלסמי ומלח |
אפשר גם- סלט סביח (עם ביצה קשה וירקות למיניהם. אני הוספתי גם סרדינים) |
תודה! בהחלט אפשרויות מעניינות! במיוחד למישהי שלא מכינה בדר"כ, משום מה, חצילים. כשאפית בתנור, לא שמת שמן עליהם?
השבמחקלא שמתי שמן באפייה. אחרי שיצאו מהתנור הזלפתי קצת שמן זית על כל עיגול
מחק