העברתי אתמול סדנת בישול לפי עקרונות שיטת אן וויגמור, לסטודנטים לנטורופתיה במכללת וינגייט.
היה כיף גדול ובעיקר צבעוני, טעים ומעשיר.
משתפת אתכם גם בכמה מהתמונות, כדי שגם אתם תהנו
היה כיף גדול ובעיקר צבעוני, טעים ומעשיר.
משתפת אתכם גם בכמה מהתמונות, כדי שגם אתם תהנו
השולחן היה עמוס בתחילה במגוון ירקות, עלים, נבטים ואגוזים |
לאט לאט החבר'ה התחילו לקצוץ ולהכין |
ברור שהיה גם מיץ עשב חיטה (אי אפשר בלי, נכון?) |
"פסטת" גזר |
סלטים |
ירקות ונבטים קרקר פשתן וגבינת אגוזים |
שולחן מלא בכל טוּב |
זו הצלחת שלי בסופו של דבר. מימין למעלה, בכיוון השעון: קרקר פשתן, גבינת אגוזים מתובלת, "פסטה" גזר עם רוטב פסטו "חומוס" קישואים, סלט כרובים ברוטב חמניות, סלט ירקות (כרוב, דלעת, סלק) ונבטים |
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה