באמת שזה פשוט.
יש כל מיני סוגי פטריות- קונים.
שומרים במקרר.
מוציאים חבילה מסוג אחד, או מערבבים כמה סוגים ביחד.
מניחים בתבנית פיירקס או כל תבנית לתנור.
מערבבים עם שמן זית/ קוקוס וכו'.
בוזקים קצת מלח גס ופלפל גרוס.
משגרים לתנור על 180 מעלות לכ-20 דקות בערך.
מוציאים.
מוסיפים מעל קצת חומץ בלסמי ועוד קצת שמן זית.
אוכלים עם כל דבר.
ממש עם כל דבר- חם או קר.
עם חביתה, סלט, תבשיל בשר, אורז, ירקות מוקפצים, פשטידה, לביבות, קציצות....
מה שבא לכם!
לבוקר, לערב או לצהריים!
יש כל מיני סוגי פטריות- קונים.
שומרים במקרר.
מוציאים חבילה מסוג אחד, או מערבבים כמה סוגים ביחד.
מניחים בתבנית פיירקס או כל תבנית לתנור.
מערבבים עם שמן זית/ קוקוס וכו'.
בוזקים קצת מלח גס ופלפל גרוס.
משגרים לתנור על 180 מעלות לכ-20 דקות בערך.
מוציאים.
מוסיפים מעל קצת חומץ בלסמי ועוד קצת שמן זית.
אוכלים עם כל דבר.
ממש עם כל דבר- חם או קר.
עם חביתה, סלט, תבשיל בשר, אורז, ירקות מוקפצים, פשטידה, לביבות, קציצות....
מה שבא לכם!
לבוקר, לערב או לצהריים!
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה