אני לא סובלת טונה!
זאת מקופסאות השימורים.
לא יכולה לסבול אותה.
ועם זאת הילדים שלי מאד אוהבים, אז בשבילם יש בבית (במים, או מקסימום בשמן זית. אף פעם לא בשמן אחר. חבל על הבריאות). לקח לי זמן להיות מוכנה להכין להם את זה ויש תקופות שהם אוכלים מזה הרבה ואז הגל יורד.
מכירים את זה?
טונה אדומה זה כבר סרט אחר.
את זה אני בהחלט יכולה לאכול.
לכן שמחתי לגלות את הנתחים הקפואים שיש עכשיו בהרבה מקומות (מצאתי אצל הקצב שלי בפריזר), בטח בהשראת תרבות הסושי שבאה אלינו לטובה ונשארה.
הכי אוהבת לצרוב אותה על מחבת, קלות קלות ולאכול כך.
או עם רוטב של סויה וסילאן.
או בתוך סלט.
[*** לפרוטוקול האוטואימוני AIP להכין עם תיבול "כשר" ***}
הפעם הכנסתי אותה as is לסלט, אחרי חיתוך, קיצוץ ומעיכה.
ביחד עם אצות וואקאמה שהושרו קודם במים והתרככו ושאר ירקות (בעיקר חסה, בצל ירוק ומלפפון) וגם עם: ג'ינג'ר כבוש (קצת בשביל הטעם), שמן זית, מעט שמן שומשום ורוטב סויה.
אפשר גם להוסיף ביצה אם רוצים (אנחנו פשוט אכלנו אותה ליד הסלט)
זאת מקופסאות השימורים.
לא יכולה לסבול אותה.
ועם זאת הילדים שלי מאד אוהבים, אז בשבילם יש בבית (במים, או מקסימום בשמן זית. אף פעם לא בשמן אחר. חבל על הבריאות). לקח לי זמן להיות מוכנה להכין להם את זה ויש תקופות שהם אוכלים מזה הרבה ואז הגל יורד.
מכירים את זה?
טונה אדומה זה כבר סרט אחר.
את זה אני בהחלט יכולה לאכול.
לכן שמחתי לגלות את הנתחים הקפואים שיש עכשיו בהרבה מקומות (מצאתי אצל הקצב שלי בפריזר), בטח בהשראת תרבות הסושי שבאה אלינו לטובה ונשארה.
הכי אוהבת לצרוב אותה על מחבת, קלות קלות ולאכול כך.
או עם רוטב של סויה וסילאן.
או בתוך סלט.
[*** לפרוטוקול האוטואימוני AIP להכין עם תיבול "כשר" ***}
הפעם הכנסתי אותה as is לסלט, אחרי חיתוך, קיצוץ ומעיכה.
ביחד עם אצות וואקאמה שהושרו קודם במים והתרככו ושאר ירקות (בעיקר חסה, בצל ירוק ומלפפון) וגם עם: ג'ינג'ר כבוש (קצת בשביל הטעם), שמן זית, מעט שמן שומשום ורוטב סויה.
אפשר גם להוסיף ביצה אם רוצים (אנחנו פשוט אכלנו אותה ליד הסלט)
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה