משהו פשוט ומנחם כשאין הרבה זמן להכין ובכל זאת יש הרבה דלעת
חומרים
פיסת דלעת
מלא שיני שום (אולי 10)
הרבה שמן קוקוס (בטח כמה כפות טובות)
קנמון, מלח גס, פלפל גרוס (אפשר גם צ'ילי) *** לפרוטוקול האוטואימוני AIP תבלינים "כשרים" ***
אופן ההכנה
מחממים תנור ל- 180 מעלות.
חותכים דלעת לריבועים, מניחים בקערה.
קוצצים שום היטב
מערבבים את הדלעת והשום וכל שאר החומרים ומכניסים לתנור
ומוציאים אחרי 40-50 דקות של ריח מהמם בבית
חומרים
פיסת דלעת
מלא שיני שום (אולי 10)
הרבה שמן קוקוס (בטח כמה כפות טובות)
קנמון, מלח גס, פלפל גרוס (אפשר גם צ'ילי) *** לפרוטוקול האוטואימוני AIP תבלינים "כשרים" ***
אופן ההכנה
מחממים תנור ל- 180 מעלות.
חותכים דלעת לריבועים, מניחים בקערה.
קוצצים שום היטב
מערבבים את הדלעת והשום וכל שאר החומרים ומכניסים לתנור
ומוציאים אחרי 40-50 דקות של ריח מהמם בבית
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה