משהו פשוט ומהיר שהכנתי השבוע בערב בכלל
חומרים
בצל סגול (אפשר גם לבן)
3-4 שיני שום
כמה כפות חמאה (כמה שאתם רוצים, זו פשטידה שומנית ומשביעה)
חצי חבילת פטרוזיליה
חצי חבילת כוסברה
4 ביצים
2-3 כפות קמח לבחירתכם (אני השתמשתי בקמח ערמונים שהיה לי. קמח שקדים ילך, קמח קוקוס, או רחמנא ליצלן קמח "גלוטני" כלשהו)
פלפל שחור גרוס
כמה פסי גבינה לבחירתכם (הייתה לי גאודה אגוזים וגבינה הולנדית עם טעם עז)
אופן ההכנה
מחממים תנור ל-180 מעלות.
קוצצים את הבצל, פורסים את השום, קוצצים את העלים הירוקים, חותכים את הגבינה לפרוסות דקיקות.
במחבת מחממים את החמאה ומקפיצים את הבצל הסגול והשום הפרוס להזהבה.
כשמוכן מעבירים לקערה, מוסיפים את הירוקים, את הביצים ואת הפלפל ומערבבים היטב.
מוסיפים את הגבינה ואת הקמח ומערבבים היטב היטב, כך שנוצרת תערובת אחידה.
מכניסים לתנור לכ-30 דקות.
הפשטידה טעימה ביותר כשהיא חמה, אם כי גם כשהיא מתקררת היא טעימה
חומרים
בצל סגול (אפשר גם לבן)
3-4 שיני שום
כמה כפות חמאה (כמה שאתם רוצים, זו פשטידה שומנית ומשביעה)
חצי חבילת פטרוזיליה
חצי חבילת כוסברה
4 ביצים
2-3 כפות קמח לבחירתכם (אני השתמשתי בקמח ערמונים שהיה לי. קמח שקדים ילך, קמח קוקוס, או רחמנא ליצלן קמח "גלוטני" כלשהו)
פלפל שחור גרוס
כמה פסי גבינה לבחירתכם (הייתה לי גאודה אגוזים וגבינה הולנדית עם טעם עז)
אופן ההכנה
מחממים תנור ל-180 מעלות.
קוצצים את הבצל, פורסים את השום, קוצצים את העלים הירוקים, חותכים את הגבינה לפרוסות דקיקות.
במחבת מחממים את החמאה ומקפיצים את הבצל הסגול והשום הפרוס להזהבה.
כשמוכן מעבירים לקערה, מוסיפים את הירוקים, את הביצים ואת הפלפל ומערבבים היטב.
מוסיפים את הגבינה ואת הקמח ומערבבים היטב היטב, כך שנוצרת תערובת אחידה.
מכניסים לתנור לכ-30 דקות.
הפשטידה טעימה ביותר כשהיא חמה, אם כי גם כשהיא מתקררת היא טעימה
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה