בראשון לספטמבר היינו בעיירה נחמדה על הריין. צד אחד בגרמניה והשני בצרפת.
הילדים נגנבו על האפשרות הזו של להיות רגע פה ורגע פה וממילא היינו זקוקים למשהו באתר קרוואנים שהיה בצד הצרפתי, אז עברנו.
אחרי הסידורים מצאנו גן שעשועים קטן על הנהר בצד הצרפתי ובזמן שאני בישלתי כולם שיחקו או קראו שם
חומרים
4-5 כרעיים (המשולש, או איך שקורים לו. בתכלס, כל חלק ילך לדעתי)
בצל
3-4 גזרים
חצי דלעת ערמונים (יש פה כאלה יפות)
4-5 שיני שום
שמן קוקוס
מלח, פלפל, קארי *** לפרוטוקול האוטואימוני AIP בלי קארי ופפריקות ***
רסק עגבניות (אופציונלי) ***לא מתאים לפרוטוקול האוטואימוני AIP ***
אופן ההכנה
במחבת מחממים את השמן וצורבים את נתחי העוף משני צידיהם לסגירה קלה. זה תלוי בנתח שבחרתם, כמובן, אם כי זה לא צריך לקחת הרבה זמן, ממילא העוף יתבשל אח"כ.
קוצצים את הגזר, הבצל, הדלעת והשום.
בסיר מחממים שמן קוקוס ומכניסים את הבצל ואחרי כמה דקות של ערבוב גם את השום, הגזר ופיסות הדלעת לערבוב.
אחרי כמה דקות מוסיפים גם את התבלינים (תרגישו חופשי לאלתר פה, כותבת את מה שיש איתי פשוט) ומערבבים היטב שוב.
מערבבים את רסק העגבניות בכמות המים שרוצים להוסיף לתבשיל (או הציר, אם יש), מוסיפים את נתחי העוף לסיר ואחריהם את הנוזלים ומביאים לרתיחה.
אחריה מקטינים את האש ומבשלים עוד 30-40-50 דקות, או עד שנראה לכם שזה מוכן
זה נטרף אצלנו עם אורז ואח"כ נשארו קצת נוזלים, מעין ציר, בו השתמשנו לתבשיל הבא ביום שאחרי (בולונז, שיצא מהמם בזכות הציר הזה...)
הילדים נגנבו על האפשרות הזו של להיות רגע פה ורגע פה וממילא היינו זקוקים למשהו באתר קרוואנים שהיה בצד הצרפתי, אז עברנו.
אחרי הסידורים מצאנו גן שעשועים קטן על הנהר בצד הצרפתי ובזמן שאני בישלתי כולם שיחקו או קראו שם
חומרים
4-5 כרעיים (המשולש, או איך שקורים לו. בתכלס, כל חלק ילך לדעתי)
בצל
3-4 גזרים
חצי דלעת ערמונים (יש פה כאלה יפות)
4-5 שיני שום
שמן קוקוס
מלח, פלפל, קארי *** לפרוטוקול האוטואימוני AIP בלי קארי ופפריקות ***
רסק עגבניות (אופציונלי) ***לא מתאים לפרוטוקול האוטואימוני AIP ***
אופן ההכנה
במחבת מחממים את השמן וצורבים את נתחי העוף משני צידיהם לסגירה קלה. זה תלוי בנתח שבחרתם, כמובן, אם כי זה לא צריך לקחת הרבה זמן, ממילא העוף יתבשל אח"כ.
קוצצים את הגזר, הבצל, הדלעת והשום.
בסיר מחממים שמן קוקוס ומכניסים את הבצל ואחרי כמה דקות של ערבוב גם את השום, הגזר ופיסות הדלעת לערבוב.
אחרי כמה דקות מוסיפים גם את התבלינים (תרגישו חופשי לאלתר פה, כותבת את מה שיש איתי פשוט) ומערבבים היטב שוב.
מערבבים את רסק העגבניות בכמות המים שרוצים להוסיף לתבשיל (או הציר, אם יש), מוסיפים את נתחי העוף לסיר ואחריהם את הנוזלים ומביאים לרתיחה.
אחריה מקטינים את האש ומבשלים עוד 30-40-50 דקות, או עד שנראה לכם שזה מוכן
זה נטרף אצלנו עם אורז ואח"כ נשארו קצת נוזלים, מעין ציר, בו השתמשנו לתבשיל הבא ביום שאחרי (בולונז, שיצא מהמם בזכות הציר הזה...)
כן, אני יודעת שאני ממחזרת תמונות... ככה זה כשמתחזקים שני בלוגים במקביל, לפעמים דברים מצטלבים ולא כולם קוראים אותנו שם... |
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה