אני נוהגת להשתמש שוב בשומן שנותר לי מאפיית בשר/ עוף/ נקניקיות וכו'.
ביומיום אני אוגרת אותו בכלי במקרר
ובכל פעם שצריכה לוקחת לי כמה כפיות/ כפות.
לתבשיל, מרק, ירקות בתנור...
הפעם, אחרי שהכנתי נקניקיות בתנור (אמיתיות, בלי כל מיני חומרים. רק בשר ותבלינים) נשארו נוזלים שומניים למיניהם. הוספתי להם קצת ציר וגם ירקות.
כרובית, שומר ובצל התערבבו עם טעמי השאריות (זה גם היה כבר מתובל, בגלל הנקניקיות...).
נכנסו לתנור לכשעה, עד שהיו מוכנים ו....זהו, מי צריך יותר מזה?
אפילו כארוחה בפני עצמם הם עומדים, בלי נתח בשרי/ דגי לידם.
תלוי במידת הרעב, כמובן
ביומיום אני אוגרת אותו בכלי במקרר
ובכל פעם שצריכה לוקחת לי כמה כפיות/ כפות.
לתבשיל, מרק, ירקות בתנור...
הפעם, אחרי שהכנתי נקניקיות בתנור (אמיתיות, בלי כל מיני חומרים. רק בשר ותבלינים) נשארו נוזלים שומניים למיניהם. הוספתי להם קצת ציר וגם ירקות.
כרובית, שומר ובצל התערבבו עם טעמי השאריות (זה גם היה כבר מתובל, בגלל הנקניקיות...).
נכנסו לתנור לכשעה, עד שהיו מוכנים ו....זהו, מי צריך יותר מזה?
אפילו כארוחה בפני עצמם הם עומדים, בלי נתח בשרי/ דגי לידם.
תלוי במידת הרעב, כמובן
כרובית, שומר ובצל- תבנית לבנה אפשר בכל צבע וצורה גם |
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה