יש לי בבלוג כבר לא מעט מתכוני לביבות.
זה סוג מזון מאד כייפי בעיניי, כמו קציצות, שאני מאד אוהבת גם.
יש משהו שלהחזיק ביד משהו עגלגל, לא גדול ולאכול ממנו שאני ממש מתחברת אליו...
המגוון שמאפשרות לביבות גם מאד מושך אותי. לא עוד מתכון מסורתי שחייבים לדייק בו, אלא קרקע פורייה לאלתורים וגיוונים- הדבר הכי אהוב עליי בהכנת אוכל!!!
מוזמנים לשוטט בין מתכוני הלביבות משנים קודמות ולמצוא לכם השראה לחג הנוכחי, או סתם לאחד מימות השבוע, כי זו יכולה להיות יופי של ארוחת צהריים בעיניי!
וממש לא חייבים קמח! וגלוטן!
אפשר להכין לביבות על בסיס ביצים וקמחים נטולי גלוטן שאינם מעובדים ועדיין מזינים.
הפעם הקישואים קרצו לי...
אז נעניתי להם
חומרים
2 קישואי זוקיני ירוקים כהים
פיסת דלעת קטנה
בצל בינוני
3 ביצים
3 כפות קמח טפיוקה ***לדפ"מ SCD אפשר להכין ללא קמח טפיוקה ורק עם קמח קוקוס או שקדים ***
2 כפות קמח קוקוס
כף שמן קוקוס
כפית סודה לשתייה (לא חייבים)
מלח, פלפל לפי הטעם
אופן ההכנה
במעבד מזון טחנתי היטב ירקות.
הוספתי ביצים, קמח, שמן ותבלינים והנחתי במקרר.
למה?
כי לא היה לי זמן להכין אותן בדיוק אז...
מאוחר יותר, חיממתי שמן קוקוס במחבת ומזגתי עיגולי בלילה לאט לאט וטיגנתי לביבות באיזי.
אפשר להכין מראש ואז לחמם ולהגיש.
עשיתי נסיון גם עם גירסא אפויה של אותה הבלילה תכננתי לעשות גירסא אפויה, אבל זה לא יצא בסוף.
מוזמנים אתם לנסות! זה בטוח יצא טוב
אם הן יוצאות קצת רכות אפשר להוסיף עוד קצת יבשים לבלילה, ולשחק עם זה.
בשנה שעברה חגגנו את חנוכה בויאטנם, הנה תזכורת למי שרוצה
חג אורים שמח!
זה סוג מזון מאד כייפי בעיניי, כמו קציצות, שאני מאד אוהבת גם.
יש משהו שלהחזיק ביד משהו עגלגל, לא גדול ולאכול ממנו שאני ממש מתחברת אליו...
המגוון שמאפשרות לביבות גם מאד מושך אותי. לא עוד מתכון מסורתי שחייבים לדייק בו, אלא קרקע פורייה לאלתורים וגיוונים- הדבר הכי אהוב עליי בהכנת אוכל!!!
מוזמנים לשוטט בין מתכוני הלביבות משנים קודמות ולמצוא לכם השראה לחג הנוכחי, או סתם לאחד מימות השבוע, כי זו יכולה להיות יופי של ארוחת צהריים בעיניי!
וממש לא חייבים קמח! וגלוטן!
אפשר להכין לביבות על בסיס ביצים וקמחים נטולי גלוטן שאינם מעובדים ועדיין מזינים.
הפעם הקישואים קרצו לי...
אז נעניתי להם
חומרים
2 קישואי זוקיני ירוקים כהים
פיסת דלעת קטנה
בצל בינוני
3 ביצים
3 כפות קמח טפיוקה ***לדפ"מ SCD אפשר להכין ללא קמח טפיוקה ורק עם קמח קוקוס או שקדים ***
2 כפות קמח קוקוס
כף שמן קוקוס
כפית סודה לשתייה (לא חייבים)
מלח, פלפל לפי הטעם
אופן ההכנה
במעבד מזון טחנתי היטב ירקות.
הוספתי ביצים, קמח, שמן ותבלינים והנחתי במקרר.
למה?
כי לא היה לי זמן להכין אותן בדיוק אז...
מאוחר יותר, חיממתי שמן קוקוס במחבת ומזגתי עיגולי בלילה לאט לאט וטיגנתי לביבות באיזי.
אפשר להכין מראש ואז לחמם ולהגיש.
מוזמנים אתם לנסות! זה בטוח יצא טוב
אם הן יוצאות קצת רכות אפשר להוסיף עוד קצת יבשים לבלילה, ולשחק עם זה.
בשנה שעברה חגגנו את חנוכה בויאטנם, הנה תזכורת למי שרוצה
חג אורים שמח!
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה