טוב, אתם כבר בטח מכירים את זה שכל כמה זמן אני ממש צריכה לפרוק את כל תמונות האוכל מהתקופה האחרונה (אני מצלמת כמעט על בסיס יומיומי ומעלה לאינסטגראם, למי שעוד לא עוקב אחריי גם שם).
אז הנה, מצעד התמונות התקופתי, תהנו!
אז הנה, מצעד התמונות התקופתי, תהנו!
מרק מהיר שהכנתי כמה בקרים כשאני ואח"כ גם בעלי לא הרגשנו טוב. על בסיס ציר עצמות זה ממש עזר והעביר את התחושה, בלי מחלה אח"כ. שווה! |
מכינה קוואס (משקה של מיי סלק מותססים) פעם ראשונה עם whey שנשאר לי מהכנת הלבנה מיוגורט |
ארוחה רגילה באמצ"ש עם סלמון בתנור, תפו"א אפויים עם הרבה שמן קוקוס וסלט ירוק |
ניצלנו הזדמנות שבעלי לא היה במשך יומיים ועפנו על בייקון (בלי חומרים משמרים למיניהם) [מנסה להיזכר מה זה הצהבהב מימין... וואללה, לא זוכרת!] |
משמאל לימין: ירקות בתנור עם שמן קוקוס, ירקות במחבת עם השומן שנשאר מהבייקון (הפרדתי, כי לא כולם אוכלים), פשטידת עלים ירוקים (על בסיס המתכון ל"פשטידת עצלנים"), אורז בסיר ועוגת יומולדת לאחיינית שלי שגיסתי הכינה מהספר הזה, אם אני זוכרת נכון את מה שנבחר בסוף |
שאריות מהפשטידה הזו לארוחת בוקר יומיים לאחר מכן עם שמנת של פעם יאמי! |
שילוב בין שאריות של 3 ארוחות שונות: אורז צהוב, שעועית ירוקה עם שמן זית ותבשיל בשר עם בטטה |
ארוחה רגילה לחלוטין באמצ"ש: המבורגר 100% בשר, כרובית ולפת בשמן קוקוס בתנור ומוחמצי שומר ובצל |
בטטה שהייתה על האש (ליד ההמבורגר. אם כבר מדליקים מנגל...) וירקות ארוחת ערב |
צלחת ירקות שעמדה על השולחן בבית בימי חופשת פורים כל אחד אכל את מה שהוא אוהב |
משלוח מנות תוצרת בית שהגרלנו. אז נכון, יש הרבה מאפים (תוצרת בית), אולם גם התייחסות אלינו הפליאוליתים בחבורה בדמות מאפה ללא קמח וסוכר, עם שמנת ותותים ורטבים מלוחים (פסטו וצ'ימיצ'ורי). תודה! |
הפסטו מיד נכנס לחביתת הערב עם גבנ"צ ופלפלים וכמה עלי רוקט שקפצו ממשלוח הירקות שעוד נשאר על השולחן |
עונת הארטישוק כבר כאן!!! |
מרק של דלעת יפנית, חלב קוקוס ופסטו יאם!!! |
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה