אני יודעת, אוטוטו כולם חוגגים עם בשרים- על האש, מנגל, פארקים וכל זה...
והבלוג הזה הרי חובב בשר ידוע, אז למה אני מתעכבת על סלט בצל בכלל?
פשוט כי עוד אין לי כזה בבלוג! וכי צריך דברים שילוו את הבשר, לא?
שפע סלטים, מהרבה ירקות מגוונים ישביעו ויזינו אותנו.
וכבר כמה ימים שבא לי על סלט בצל עם סומק.
אז הנה ההזדמנות שלי!
חומרים
כמה בצלים שתרצו
חופן פטרוזיליה
מיץ לימון סחוט ל 1/2-1 לימון, לטעמכם
שמן זית
מלח, פלפל
כף סומק איכותי
אופציונלי: כפית עלי מורינגה טחונים
אופן ההכנה
חותכים את הבצל לרצועות, קוצצים את הפטרוזיליה ומניחים ביחד בקערה.
מערבבים עם מיץ הלימון, שמן הזית, מלח, פלפל, המורינגה והסומק.
מניחים במקרר לכמה שעות לפני ההגשה לשיפור הטעמים
והבלוג הזה הרי חובב בשר ידוע, אז למה אני מתעכבת על סלט בצל בכלל?
פשוט כי עוד אין לי כזה בבלוג! וכי צריך דברים שילוו את הבשר, לא?
שפע סלטים, מהרבה ירקות מגוונים ישביעו ויזינו אותנו.
וכבר כמה ימים שבא לי על סלט בצל עם סומק.
אז הנה ההזדמנות שלי!
חומרים
כמה בצלים שתרצו
חופן פטרוזיליה
מיץ לימון סחוט ל 1/2-1 לימון, לטעמכם
שמן זית
מלח, פלפל
כף סומק איכותי
אופציונלי: כפית עלי מורינגה טחונים
אופן ההכנה
חותכים את הבצל לרצועות, קוצצים את הפטרוזיליה ומניחים ביחד בקערה.
מערבבים עם מיץ הלימון, שמן הזית, מלח, פלפל, המורינגה והסומק.
מניחים במקרר לכמה שעות לפני ההגשה לשיפור הטעמים
צבעוני ויפה כל כך! |
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה