טוב, לקציצות הייתי חייבת להכניס משמשים, לא?
אני הרי משוגעת על קציצות, אז מן הראוי...
לקחתי את הקציצות הבסיסיות שלי והוספתי להן משמשים טריים, פיסטוקים וקצת יותר קנמון מכרגיל. אה, וגם והרבה פטרוזיליה
חומרים
2 ק"ג בקר טחון מעורב (טלה+ עגל ולב בקר)
2 בצלים בינוניים
חבילת פטרוזיליה
פיסת ג'ינג'ר
גזר
8 משמשים טריים מגולענים
חופן פיסטוקים טבעיים קלופים
תבלינים: מלח, פלפל שחור גרוס, אבקת שום, קנמון (1/2-1 כפית)
אופן ההכנה
במעבד מזון ערבלתי היטב את כל החומרים מלבד הבשר
ובקערה ערבבתי עם הבשר היטב, בידיים. לישה של כמה דקות טובות.
ואז נתתי לתערובת לנוח מעט
בינתיים הכנתי רוטב עגבניות בסיסי וחיממתי תנור (טוב, בתכלס הכנתי עוד כמה דברים תו"כ, אבל זה כבר לפוסט אחר).
אחרי כשעה הבאתי שוב את הרוטב לרתיחה וזרקתי אליו את קציצות הבשר, דחוסות היטב בסיר.
הן התבשלו בו 20-30 דקות עד שהיו מוכנות
את מה שנשאר קצקצתי לתנור.
15 דקות והן מוכנות!
אני הרי משוגעת על קציצות, אז מן הראוי...
לקחתי את הקציצות הבסיסיות שלי והוספתי להן משמשים טריים, פיסטוקים וקצת יותר קנמון מכרגיל. אה, וגם והרבה פטרוזיליה
חומרים
2 ק"ג בקר טחון מעורב (טלה+ עגל ולב בקר)
2 בצלים בינוניים
חבילת פטרוזיליה
פיסת ג'ינג'ר
גזר
8 משמשים טריים מגולענים
חופן פיסטוקים טבעיים קלופים
תבלינים: מלח, פלפל שחור גרוס, אבקת שום, קנמון (1/2-1 כפית)
אופן ההכנה
במעבד מזון ערבלתי היטב את כל החומרים מלבד הבשר
ובקערה ערבבתי עם הבשר היטב, בידיים. לישה של כמה דקות טובות.
ואז נתתי לתערובת לנוח מעט
בינתיים הכנתי רוטב עגבניות בסיסי וחיממתי תנור (טוב, בתכלס הכנתי עוד כמה דברים תו"כ, אבל זה כבר לפוסט אחר).
אחרי כשעה הבאתי שוב את הרוטב לרתיחה וזרקתי אליו את קציצות הבשר, דחוסות היטב בסיר.
הן התבשלו בו 20-30 דקות עד שהיו מוכנות
את מה שנשאר קצקצתי לתנור.
15 דקות והן מוכנות!
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה