השבוע היינו בביקור מולדת באזור פרדס חנה- כרכור לכמה ימים ובדרכי דרומה עצרתי אצל איילת (מ"התבלינים של איילת") כדי לבקר וגם כדי לחדש לי קצת את מלאי התבלינים
כשנכנסתי לאתר כדי לדעת מה ארצה להזמין נתקלתי במתכון שלה ל"קציצות ברוטב רימונים" ותייקתי לי בראש.
אני הרי ממש ממש אוהבת קציצות.
וכמו שזה תמיד קורה עם המתכונים שנתקעים לי בראש, הם הראשונים שמתחשק לי להכין. כך שכשחזרנו הבייתה גיליתי ש"במקרה" היו לי כמה רימונים קצת ישנים יותר מהאחרים. רכז לא היה לי בכלל.
אז הכנתי את הקציצות כך שהן היו יחסית קרובות למקור (באופן מפתיע, כי אני לא ממש אוהבת להיצמד למתכונים בד"כ).
שינויים קלים שבכ"ז עשיתי:
הוספתי ג'ינג'ר מגורד וכורכום מגורד והמון המון שום לרוטב עצמו. וסילאן במקום דבש. והרבה שום לתערובת הקציצות וצנוברים גם.
כשהרוטב היה יחסית מוכן ולפני שהכנסתי פנימה את הקציצות החלטתי לטחון אותו, כדי שיהיה חלק וייראה יותר טוב בעיניים לחלק מבני הבית (מכירים את זה?)
מנה מצויינת לאחת מארוחות החג הקרובות, לארוחת שישי או לסתם יום של חול
כשנכנסתי לאתר כדי לדעת מה ארצה להזמין נתקלתי במתכון שלה ל"קציצות ברוטב רימונים" ותייקתי לי בראש.
אני הרי ממש ממש אוהבת קציצות.
וכמו שזה תמיד קורה עם המתכונים שנתקעים לי בראש, הם הראשונים שמתחשק לי להכין. כך שכשחזרנו הבייתה גיליתי ש"במקרה" היו לי כמה רימונים קצת ישנים יותר מהאחרים. רכז לא היה לי בכלל.
אז הכנתי את הקציצות כך שהן היו יחסית קרובות למקור (באופן מפתיע, כי אני לא ממש אוהבת להיצמד למתכונים בד"כ).
שינויים קלים שבכ"ז עשיתי:
הוספתי ג'ינג'ר מגורד וכורכום מגורד והמון המון שום לרוטב עצמו. וסילאן במקום דבש. והרבה שום לתערובת הקציצות וצנוברים גם.
כשהרוטב היה יחסית מוכן ולפני שהכנסתי פנימה את הקציצות החלטתי לטחון אותו, כדי שיהיה חלק וייראה יותר טוב בעיניים לחלק מבני הבית (מכירים את זה?)
התמונה לקוחה ברשות מפרסום המתכון באתר של איילת |
מנה מצויינת לאחת מארוחות החג הקרובות, לארוחת שישי או לסתם יום של חול
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה