האביב זו העונה בה כל השורשים גדולים וטעימים כל כך.
רגע לפני שהם כבר לא יהיו איתנו יותר.
ולא תמיד מתאים להכין או לאכול מרק...
אז צ'יפס אפוי בתנור הוא פתרון מעולה, מהיר וטעים ביותר
חומרים
שורש סלרי גדול
שורש לפת גדול (טוב, אפשר גם קטנים)
מלח על כל צורותיו- רגיל, הימלאיה, מתובל, גס, עשבים- מה שאוהבים
אופציונלי (אני אוהבת): אבקת שום
שמן זית
אופן ההכנה
מחממים תנור ל-180 מעלות.
פורסים את השורשים למקלות בגודל הרצוי לכם.
מניחים בתבנית ומפזרים מעל את התבלינים ואת שמן הזית.
מערבבים היטב- עם כף או בידיים ומשגרים לתנור
אופים בתנור במשך כ-45 דקות, אפשר עד שעה אפילו.
כדאי לבדוק שזה לא עשוי פחות או מדיי .
מוציאים מהתנור ומנשנשים בתאבון!
רגע לפני שהם כבר לא יהיו איתנו יותר.
ולא תמיד מתאים להכין או לאכול מרק...
אז צ'יפס אפוי בתנור הוא פתרון מעולה, מהיר וטעים ביותר
חומרים
שורש סלרי גדול
שורש לפת גדול (טוב, אפשר גם קטנים)
מלח על כל צורותיו- רגיל, הימלאיה, מתובל, גס, עשבים- מה שאוהבים
אופציונלי (אני אוהבת): אבקת שום
שמן זית
אופן ההכנה
מחממים תנור ל-180 מעלות.
פורסים את השורשים למקלות בגודל הרצוי לכם.
מניחים בתבנית ומפזרים מעל את התבלינים ואת שמן הזית.
מערבבים היטב- עם כף או בידיים ומשגרים לתנור
לפת ענקית |
אמא נתנה לי חצי שורש סלרי ענק 😃 |
לפת מימין סלרי משמאל לפחות בהתחלה אח"כ כבר התערבבו להם ואפשר היה לנחש לפי המראה מקרוב והטעם כמובן |
אופים בתנור במשך כ-45 דקות, אפשר עד שעה אפילו.
כדאי לבדוק שזה לא עשוי פחות או מדיי .
מוציאים מהתנור ומנשנשים בתאבון!
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה