פשטידה מהירה עם או בלי קשר לשבועות.
אולי בגלל שכשחם קשה לי לאכול אוכל כבד ממש, אז זו הפשרה, אולם זו הפעם השנייה ביומיים שאני מכינה את הפשטידה הזו, אז ברור שמספרת גם לכם
חומרים
3-4 קישואים
בצל בינוני
4 ביצים
אופציונלי: גבינות שונות, שמנת חמוצה, גבינת שמנת
תבלינים: מלח, פלפל, שום/ אבקת שום
אופן ההכנה
במעבד מזון מעבדים את הירקות.
בקערה מערבבים עם הגבינות, הביצים והתבלינים.
משמנים תבנית עם שמן זית, מעבירים אליה את התערובת ומשגרים לתנור
אופים כ-45 דקות או עד שמזלג/ קיסם יוצאים נקיים ויבשים מנעיצה בפשטידה.
גיוונים: אפשר להוסיף עלים ירוקים למיניהם
אפשר לגוון בתבלינים
אפשר להחליף את הקישואים בירק אחר, או להוסיף ירקות
אפשר להסיר גבינות ולהכין עם קרם קוקוס
אולי בגלל שכשחם קשה לי לאכול אוכל כבד ממש, אז זו הפשרה, אולם זו הפעם השנייה ביומיים שאני מכינה את הפשטידה הזו, אז ברור שמספרת גם לכם
אפשר להכין אותה ממש מהר ולשגר לתנור |
3-4 קישואים
בצל בינוני
4 ביצים
אופציונלי: גבינות שונות, שמנת חמוצה, גבינת שמנת
תבלינים: מלח, פלפל, שום/ אבקת שום
אופן ההכנה
במעבד מזון מעבדים את הירקות.
בקערה מערבבים עם הגבינות, הביצים והתבלינים.
משמנים תבנית עם שמן זית, מעבירים אליה את התערובת ומשגרים לתנור
אופים כ-45 דקות או עד שמזלג/ קיסם יוצאים נקיים ויבשים מנעיצה בפשטידה.
גיוונים: אפשר להוסיף עלים ירוקים למיניהם
אפשר לגוון בתבלינים
אפשר להחליף את הקישואים בירק אחר, או להוסיף ירקות
אפשר להסיר גבינות ולהכין עם קרם קוקוס
תכולת הנוזלים שבירק לא מפריעה להתגבשות? אולי כדאי לסחוט כדי שיהיה מרקם יותר טוב?
השבמחקאולי לגוון מדי פעם עם שקדים טחונים...
אפשר כמובן לסחוט, לגוון עם סוגי הירקות, להוסיף עלים ירוקים או תבלינים אחרים, להשתמש בשקדים או באגוזים טחונים.
השבמחקהשמיים הם הגבול לגמרי 😀
מוזמן/ת לשתף במה שעושה עם/ בלי תמונה.
נשמח לעוד וריאציות בכיף