לשירלי בר יש אתר עם המון המון רעיונות למתכונים שווים מעולם ה raw food.
דברים שדיי קל להכין, אם יש לכם בלנדר, או מעבד מזון (או ויטה מיקס. אני עדיין משתעשעת במחשבת הרכישה שלו, זה בכ"ז סכום כסף דיי רציני... ובינתיים אני מצליחה לעשות דברים עם הכלים שכבר יש לי. נראה... בטח מתישהו זה עוד יקרה והחיים במטבח לא ישובו להיראות אותו הדבר).
דרך אתר eatwell הגעתי למתכון מעניין שלה שמוצג כתחליף למיונז.
החלטתי להכין אותו והתוצאה הייתה מעולה! אמנם לא הייתי מתייחסת לזה כאל תחליף למיונז, אלא יותר כאל ממרח כייפי כזה ללחם, לירקות, לארטישוק וכו' (אולי אם באמת היה לי ויטה מיקס הוא היה יוצא קצת יותר חלק וקצת יותר "מיונזי"... כי אצלה בוידאו זה נראה קצת אחרת)
ובעצם, כשאני מסתכלת שוב על המתכון, אני מבינה שהייתה לי טעות, כי הכנתי את הממרח מזכרון.... ואולי זו לא הייתה טעות, כי זה יצא ממש טעים כך.
שכחתי להוסיף את שמן הזית.
אז הנה המתכון שלי, נסו גם את של שירלי (אני בטח אנסה מתישהו) ותראו מה אתם אוהבים
חומרים
1/2 כוס גרעיני חמניות
2 אבוקדו
1/2 לימון
2 שיני שום
מלח, פלפל
אופן ההכנה
מניחים את הכל בבלנדר/ מעבד מזון עד לקבלת מרקם חלק
אפשר לשים שמן זית מעל, כדי שהממרח לא ישחיר
דברים שדיי קל להכין, אם יש לכם בלנדר, או מעבד מזון (או ויטה מיקס. אני עדיין משתעשעת במחשבת הרכישה שלו, זה בכ"ז סכום כסף דיי רציני... ובינתיים אני מצליחה לעשות דברים עם הכלים שכבר יש לי. נראה... בטח מתישהו זה עוד יקרה והחיים במטבח לא ישובו להיראות אותו הדבר).
דרך אתר eatwell הגעתי למתכון מעניין שלה שמוצג כתחליף למיונז.
החלטתי להכין אותו והתוצאה הייתה מעולה! אמנם לא הייתי מתייחסת לזה כאל תחליף למיונז, אלא יותר כאל ממרח כייפי כזה ללחם, לירקות, לארטישוק וכו' (אולי אם באמת היה לי ויטה מיקס הוא היה יוצא קצת יותר חלק וקצת יותר "מיונזי"... כי אצלה בוידאו זה נראה קצת אחרת)
ובעצם, כשאני מסתכלת שוב על המתכון, אני מבינה שהייתה לי טעות, כי הכנתי את הממרח מזכרון.... ואולי זו לא הייתה טעות, כי זה יצא ממש טעים כך.
שכחתי להוסיף את שמן הזית.
אז הנה המתכון שלי, נסו גם את של שירלי (אני בטח אנסה מתישהו) ותראו מה אתם אוהבים
חומרים
1/2 כוס גרעיני חמניות
2 אבוקדו
1/2 לימון
2 שיני שום
מלח, פלפל
אופן ההכנה
מניחים את הכל בבלנדר/ מעבד מזון עד לקבלת מרקם חלק
אפשר לשים שמן זית מעל, כדי שהממרח לא ישחיר
יאמי! |
תודה ממש אחלה רעיון
השבמחקאת מכירה את זה ששמים גרעין של אבוקדו בתוך הסלט אבוקדו וזה מונע השחרה
בכל אופן זה טיפ שעובד והוא גם טבעי