לא הייתי בבית. הוא היה צריך להכין להם ארוחת צהריים ופסטה זה הכי פשוט כזה...
ואז עלה לו רעיון להכין לעצמו רוטב יותר נחמד ממה שהם אוכלים, אז הוא התחיל...
הגדולה הצטרפה אליו והסכימה לאכול רק אם הוא יטחן את הרוטב.
לא הייתה לו בעיה עם זה...
התוצאה הייתה ממש טעימה, אפילו זכיתי לטעום ממנה כשחזרתי מאוחר יותר.
היה שווה להשאיר לו את ארוחת הצהריים לשם שינוי.
חומרים
פסטה מקמח מלא בכמות הרצוייה לכם
1 בצל
בטטה בינונית
זר חוביזות נאה
מלח, פלפל
אופן ההכנה
מבשלים את הפסטה לפי ההוראות על האריזה (לפסטה מקמח מלא בד"כ וקח כ-10 דקות עד שהיא מוכנה, אחרי שהמים רותחים, כמובן).
במחבת מטגנים בצל במעט שמן זית עד להזהבה.
מגרדים פנימה בטטה ומערבבים היטב.
קוצצים את החוביזות וזורקים אותן פנימה למחבת לערבוב נוסף.
מתבלים לפי הטעם.
אחרי כמה דקות ערבוב, זה פשוט מוכן.
טוחנים בבלנדר מוט או בכל מכשיר חשמלי אחר.
מגישים מעל הפסטה.
אני קיבלתי אפילו עם כוסברה קצוצה מעל- יאמי!
ואז עלה לו רעיון להכין לעצמו רוטב יותר נחמד ממה שהם אוכלים, אז הוא התחיל...
הגדולה הצטרפה אליו והסכימה לאכול רק אם הוא יטחן את הרוטב.
לא הייתה לו בעיה עם זה...
התוצאה הייתה ממש טעימה, אפילו זכיתי לטעום ממנה כשחזרתי מאוחר יותר.
היה שווה להשאיר לו את ארוחת הצהריים לשם שינוי.
חומרים
פסטה מקמח מלא בכמות הרצוייה לכם
1 בצל
בטטה בינונית
זר חוביזות נאה
מלח, פלפל
אופן ההכנה
מבשלים את הפסטה לפי ההוראות על האריזה (לפסטה מקמח מלא בד"כ וקח כ-10 דקות עד שהיא מוכנה, אחרי שהמים רותחים, כמובן).
במחבת מטגנים בצל במעט שמן זית עד להזהבה.
מגרדים פנימה בטטה ומערבבים היטב.
קוצצים את החוביזות וזורקים אותן פנימה למחבת לערבוב נוסף.
מתבלים לפי הטעם.
אחרי כמה דקות ערבוב, זה פשוט מוכן.
טוחנים בבלנדר מוט או בכל מכשיר חשמלי אחר.
מגישים מעל הפסטה.
אני קיבלתי אפילו עם כוסברה קצוצה מעל- יאמי!
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה