בהשראת הפוסט הזה מיהרתי להכין גם.
זה פשוט נראה כ"כ טוב, וכ"כ פשוט והתמונה נתקעה לי בראש במשך 3 הימים שעברו מרגע שקראתי ועד שיישמתי (טוב, אומרים שאימג'ים עובדים הכי טוב על המוח שלנו, נכון?)
וכרגיל, באמצע השבוע, מקשרת גם לפוסט החלפת המתכונים המגניב הזה של קלי
מי שלא רוצה חמאה יכול בהחלט להכין גם עם שמן/ חמאת קוקוס (או חמאה של אגוזים אחרים, אם כי זה כבר ייתן אפקט אחר לדעתי). אני אכן הכנתי עם שמן קוקוס במקום החמאה ויצא מ-ע-ו-ל-ה!
זה פשוט נראה כ"כ טוב, וכ"כ פשוט והתמונה נתקעה לי בראש במשך 3 הימים שעברו מרגע שקראתי ועד שיישמתי (טוב, אומרים שאימג'ים עובדים הכי טוב על המוח שלנו, נכון?)
וכרגיל, באמצע השבוע, מקשרת גם לפוסט החלפת המתכונים המגניב הזה של קלי
מי שלא רוצה חמאה יכול בהחלט להכין גם עם שמן/ חמאת קוקוס (או חמאה של אגוזים אחרים, אם כי זה כבר ייתן אפקט אחר לדעתי). אני אכן הכנתי עם שמן קוקוס במקום החמאה ויצא מ-ע-ו-ל-ה!
גזרים אחרי עיסוי במעט שמן זית, המלחה ופלפול נכנסים לתנור |
1-2 כפות שמן קוקוס, כף דבש וכפית חומץ בלסמי |
הגזרים יוצאים מהתנור אחרי כ-40 דקות (ב-180 מעלות), הרוטב נשפך מעליהם ומבעבע קלות מחכים מעט (כדי שיתקררו קצת) ו...אוכלים |
איזה כיף! נראה לי שזאת פעם ראשונה שמצטטים אותי (או שאני רואה שמצטטים אותי). שמחה שהיה לך טעים!
השבמחקשמחה שראית.
השבמחקהאמת היא שתכננתי לשלוח לך את זה כשזה יעלה, אולם חזרנו מקמפינג אתמול ונתקענו פעמיים עם הרכב, אז הגענו ממש ממש מאוחר...
תודה!