נסו להניח כאלה מקלות ירקות על השולחן. סתם ככה באמצע היום תראו מה יקרה... |
מאחר ואני כבר כמעט ולא אוכלת לחם או מוצרי חיטה למיניהם (אפילו בימי הפסטה של הילדים יש לי תחליף מעולה, למזלי- אטריות האצות המעולות) ועדיין מדיי פעם יש לי חשק למשהו מין מלוח כזה, במרקם שמזכיר מאפים... אני עדיין מנסה כל מיני מתכונים שבכיוון הזה.
יש את המתכון הקלאסי של הגר ל"לחם טחינה" שיש לו גם גירסאות צורתיות נוספות שהתפתחו לאורך הזמן.
בפעם הראשונה שהכנתי אותו הוא יצא לי קצת מריר. אולי כי שמתי קצת יותר מדיי סודה לשתייה.
אז נתתי לו צ'אנס נוסף
טחינה ושקדיה ביחד |
בדרך לתנור |
, |
פרוסת "לחם טחינה" עם כבד קצוץ שהכנתי |
ביום אחר החלטתי להכין לי משהו מכיוון כדורי האנרגיה, אולם מלוח.
נשמע מוזר נכון?
ולכן אין לי מתכון מסודר, רק כיוון... רעיון... הצעה....
3-4 כפות פשתן טחון ו 1-2 כפות של פרמז'ן מגורד |
ביחד עם קצת חמאת שקדים (1-2 כפות) ופסטו שהכנתי
לשים ביחד לכדור גדול |
את זה אפשר לכדרר לכדורים קטנים, או לשטח בתבנית ולאפות מעט (הייתי מוסיפה לשם כך מעט סודה לשתייה/ אבקת אפייה). או פשוט לנשנש כמה ביסים בכל פעם שרוצים משהו מאפי כזה ומלוח (זה מה שאני עשיתי).
בשבילי זה היה ממש מגניב!
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה