מזל טוב, מזל טוב!
הבלוג שלי בן שנה.
איך חלפה לה עברה לה שנה כל כך מהר, אני לא מבינה...
פתאום נזכרתי בפוסט הראשון בבלוג, שהיה עם מנגו, ואמרתי לעצמי- 'היי, עכשיו עונת המנגו', זה כנראה היה הזמן בשנה בו התחלתי לכתוב את הבלוג. ואכן בהתבוננות מהירה גיליתי שהתחלתי לכתוב אותו באוקטובר 2011 ושהגיע הזמן לחגוג!
חגיגות אני אוהבת ואת הבלוג הזה אני אוהבת מאד.
איך הוא צמח והתפתח, כמו בייבי אמיתי, למשהו שממלא נישה קבועה בחיים שלי (ושל הרבה אחרים, אני יודעת... כי אתם מספרים לי).
מודה שבהתחלה חשבתי שזו אפיזודה חולפת שלא תחזיק מעמד הרבה זמן, כי כמה רעיונות כבר אפשר למצוא לארוחות צהריים?
אז מסתבר שאפשר גם אפשר. ושאני ממש נהנית מזה!!!
ואני רוצה שגם אתם תמשיכו ליהנות מהבלוג ומכל מה שיש לו להציע.
לכן חשבתי ביני לביני מה אני רוצה להוסיף לבלוג הזה, מה יעשה אותו עוד יותר טוב.
הגעתי למסקנה שלחלק לכם פרסים יעשה אותי ממש שמחה.
על כן מכריזה בזאת שבשנה הקרובה אקיים פה יותר הגרלות נושאות פרסים. כל מיני פרסים שווים וכיפיים שהם חלק מהשפה של הבלוג הזה (משווקים ומוכרים של דברים מעניינים, ברוח הבלוג, מוזמנים להיות אתי בקשר).
אז אתם מאד מוזמנים להשאר בסביבה, להירשם לעדכונים, להביא את החבר'ה, ולהגיב בפוסטים השונים עם שאלות, בקשות, הצעות ועוד
איך זה עובד?
בחרתי לערוך הגרלה בין כל המגיבים בתגובות לפוסט הזה שיציינו את המתכון האהוב עליהם מבין כל מתכוני הבלוג.
מה שעליכם לעשות הוא כך: רישמו פה בתגובה את שם המתכון, את הלינק אליו וכמובן את שמכם (אנונימי לא יעבוד פה).
רק תגובות בצירוף הלינק יילקחו בחשבון.
אם יש לכם הצעות לשיפור או שדרוג המתכון מוזמנים להוסיף בשמחה.
מתי ההגרלה?
את התגובות ניתן יהיה להוסיף עד ל 21 באוקטובר, שהוא יום הולדתי האמיתי (איך לא שמתי לב שפתחתי את הבלוג בסמוך כל כך ליום הולדתי.... מה זה אומר?) ואז נקיים את ההגרלה בעזרת Random.org
מציעה להיות בקשר עם הבלוג, כדי לראות מתי יתפרסם שם הזוכה (אפשר להירשם לעדכונים במייל, למי שטרם עשה זאת).
מה מגרילים?
אההה... פרס שווה לאללה בעיניי.
לכבוד ההגרלה הזו פניתי למשווק האוכל האורגני שלנו כרגע "האורגני" והם שמחים לתרום להגרלה סל אורגני זוגי בשווי של 75 ש"ח במתנה.
שווה, נכון?
למי שלא מכיר את "האורגני", מדובר על משלוחים של תוצרת טריה מחקלאים קהילתיים, בשירות שבועי לנקודת חלוקה או עד הבית. זה בעצם עסק חברתי של קהילת מזון טוב שמציע יבול טרי בשירות איכותי והוגן.
יש במשלוחים את כל הדברים הרגילים שאנחנו מכירים וגם כל מיני הפתעות שלא הכרתי עד היום שמגיעות מחקלאים קטנים, או מאיסוף מיבולי בר. מעניין! [מי מכיר את "דובדבן היהודים" למשל?].
אזורי החלוקה מגוונים (כל מרכז הארץ רבתי), כך שמאמינה שמי שת/יזכה לא יתקשה לקבל את אוצרו.
מוזמנים גם לחבב את "האורגני" בפייסבוק
יאללה, בואו נשמע מכם.
מוזמנים לספר לחבר'ה, כדי שעוד אנשים יוכלו לקבל את ההזדמנות לזכות וכמובן- ליהנות מהמתכונים השווים שהצטברו פה
*** מוסיפה תזכורת, כי רואה כל מיני תגובות ***
על התגובות להכיל את שמכם, את שם המתכון שבחרתם ואת הלינק אליו, מתוך הבלוג הזה.
תגובות ללא הפרטים האלה לא תכללנה בהגרלה.
בהצלחה לכולם!
הבלוג שלי בן שנה.
איך חלפה לה עברה לה שנה כל כך מהר, אני לא מבינה...
פתאום נזכרתי בפוסט הראשון בבלוג, שהיה עם מנגו, ואמרתי לעצמי- 'היי, עכשיו עונת המנגו', זה כנראה היה הזמן בשנה בו התחלתי לכתוב את הבלוג. ואכן בהתבוננות מהירה גיליתי שהתחלתי לכתוב אותו באוקטובר 2011 ושהגיע הזמן לחגוג!
חגיגות אני אוהבת ואת הבלוג הזה אני אוהבת מאד.
איך הוא צמח והתפתח, כמו בייבי אמיתי, למשהו שממלא נישה קבועה בחיים שלי (ושל הרבה אחרים, אני יודעת... כי אתם מספרים לי).
מודה שבהתחלה חשבתי שזו אפיזודה חולפת שלא תחזיק מעמד הרבה זמן, כי כמה רעיונות כבר אפשר למצוא לארוחות צהריים?
אז מסתבר שאפשר גם אפשר. ושאני ממש נהנית מזה!!!
ואני רוצה שגם אתם תמשיכו ליהנות מהבלוג ומכל מה שיש לו להציע.
לכן חשבתי ביני לביני מה אני רוצה להוסיף לבלוג הזה, מה יעשה אותו עוד יותר טוב.
הגעתי למסקנה שלחלק לכם פרסים יעשה אותי ממש שמחה.
על כן מכריזה בזאת שבשנה הקרובה אקיים פה יותר הגרלות נושאות פרסים. כל מיני פרסים שווים וכיפיים שהם חלק מהשפה של הבלוג הזה (משווקים ומוכרים של דברים מעניינים, ברוח הבלוג, מוזמנים להיות אתי בקשר).
אז אתם מאד מוזמנים להשאר בסביבה, להירשם לעדכונים, להביא את החבר'ה, ולהגיב בפוסטים השונים עם שאלות, בקשות, הצעות ועוד
הגרלת יום ההולדת יוצאת לדרך
איך זה עובד?
בחרתי לערוך הגרלה בין כל המגיבים בתגובות לפוסט הזה שיציינו את המתכון האהוב עליהם מבין כל מתכוני הבלוג.
מה שעליכם לעשות הוא כך: רישמו פה בתגובה את שם המתכון, את הלינק אליו וכמובן את שמכם (אנונימי לא יעבוד פה).
רק תגובות בצירוף הלינק יילקחו בחשבון.
אם יש לכם הצעות לשיפור או שדרוג המתכון מוזמנים להוסיף בשמחה.
שיתופים וחוויות מהמתכון יתקבלו בשמחה, כמובן!
תגובה אחת לכל אדם.מתי ההגרלה?
את התגובות ניתן יהיה להוסיף עד ל 21 באוקטובר, שהוא יום הולדתי האמיתי (איך לא שמתי לב שפתחתי את הבלוג בסמוך כל כך ליום הולדתי.... מה זה אומר?) ואז נקיים את ההגרלה בעזרת Random.org
מציעה להיות בקשר עם הבלוג, כדי לראות מתי יתפרסם שם הזוכה (אפשר להירשם לעדכונים במייל, למי שטרם עשה זאת).
מה מגרילים?
אההה... פרס שווה לאללה בעיניי.
לכבוד ההגרלה הזו פניתי למשווק האוכל האורגני שלנו כרגע "האורגני" והם שמחים לתרום להגרלה סל אורגני זוגי בשווי של 75 ש"ח במתנה.
שווה, נכון?
למי שלא מכיר את "האורגני", מדובר על משלוחים של תוצרת טריה מחקלאים קהילתיים, בשירות שבועי לנקודת חלוקה או עד הבית. זה בעצם עסק חברתי של קהילת מזון טוב שמציע יבול טרי בשירות איכותי והוגן.
יש במשלוחים את כל הדברים הרגילים שאנחנו מכירים וגם כל מיני הפתעות שלא הכרתי עד היום שמגיעות מחקלאים קטנים, או מאיסוף מיבולי בר. מעניין! [מי מכיר את "דובדבן היהודים" למשל?].
אזורי החלוקה מגוונים (כל מרכז הארץ רבתי), כך שמאמינה שמי שת/יזכה לא יתקשה לקבל את אוצרו.
מוזמנים גם לחבב את "האורגני" בפייסבוק
התמונה להמחשה, כן? זה הארגז הפרטי שלי, האחרון שהגיע. לא בהכרח מה שיתקבל בהגרלה |
יאללה, בואו נשמע מכם.
מוזמנים לספר לחבר'ה, כדי שעוד אנשים יוכלו לקבל את ההזדמנות לזכות וכמובן- ליהנות מהמתכונים השווים שהצטברו פה
*** מוסיפה תזכורת, כי רואה כל מיני תגובות ***
על התגובות להכיל את שמכם, את שם המתכון שבחרתם ואת הלינק אליו, מתוך הבלוג הזה.
תגובות ללא הפרטים האלה לא תכללנה בהגרלה.
בהצלחה לכולם!
היוש! אז אני אגיב בתוספת המתכון האהוב עלי לאכילה :) אני מתה כבר להכין אותו פשוט אין לי כוח להוציא את הבלנדר שבא עם מיקסר כ"כ כבד, משהו שקיבלתי בירושה מאמא שלי (קנווד מקורי מייד אין אינגלנד) מרוב שהוא איכותי הוא מאוד כבד.
השבמחקhttp://veredleb-nutrition.blogspot.co.il/2012/07/blog-post_26.html ומזל טוב...
הי, מזל טוב! קשה לבחור מתכון אהוב כי יש די הרבה. ובכל זאת, אחרי התלבטות מאתגרת, בחרתי במרק עוף - ריח וטעם של בית:
השבמחקhttp://veredleb-nutrition.blogspot.co.il/2012/03/blog-post_12.html
שנה טובה!
גלי בראון
מזל טוב!
השבמחקראשית רציתי לנצל את ההזדמנות ולומר תודה על שפע הרעיונות וההשראה שאת נותנת לבישולים שלנו.
המתכון האהוב עלי הוא דלעת הערמונים ממולאת בקינואה.
זה רעיון שאימצתי בוורסיות שונות כשכל פעם גם הירק המכיל משתנה וגם המילוי משתנה
http://veredleb-nutrition.blogspot.co.il/2012/01/blog-post_04.html
תודה!
הדר לוי
איזה כיף! והמון מזל טוב
השבמחקאני אהבתי במיוחד את פוסט הנבטוטים
http://veredleb-nutrition.blogspot.co.il/2012/09/blog-post_13.html
חג שמח!
עדי
מזל טוב לבלוג!
השבמחקאני מאוד נהנית לקרוא ולשאוב רעיונות חדשים.
הפוסט הכי אהוב עלי הוא על האוטופאם: http://veredleb-nutrition.blogspot.co.il/2012/01/blog-post_17.html
בעיקר בגלל שזה מאכל שלא הכרתי קודם.
איזה כיף!!! מזל טוב, מאז שהבלוג שלך קיים הוא נותן לי המון השראה ומעשיר את הבישול שלי:) בחרתי בפוסט שהוא לא בדיוק מתכון אבל מאז שכתבת אותו הוא מלווה אותי כל יום:) הפוסט על אידוי!!!
השבמחקhttp://veredleb-nutrition.blogspot.co.il/search/label/%D7%90%D7%99%D7%93%D7%95%D7%99
היי, יום הולדת שמח!
השבמחקהמתכון שהכי התחברתי אליו בבלוג זה הוא המתכון לאורז מטוגן בביצים.
מזכיר לי את המסעדה ליד תחנת הרכבת בצ'נאי, ואת המלצר עב הכרס והקרח שהגיש לי את המנה... נראה סיני בכלל :-)
לא חשבתי להוסיף סויה למתכון, בפעם הבאה אנסה.
ומומלץ להוסיף עירית, עובד בשבילי!
קישור:
http://veredleb-nutrition.blogspot.co.il/2012/03/blog-post_29.html
חג שמח
ימית
הי. אני לא חיה כרגע בארץ אז לא אשתתף בהגרלה אבל רציתי להגיד מזל טוב לבלוג ושאני שואבת ממנו הרבה. הרבה מתכונים מוכרים בגרסאות שונות אצלינו בבית והרבה השראה עוזרת לאחרים. אחלה בלוג. חזקי ואמצי.
השבמחקבלוג מאד משמח ותורם. אני בוחרת את קציצות הכרובית, יונת
השבמחקיונת, שכחת לצרף לינק.
מחקזה חיוני להגרלה.
בהצלחה!
הנה :) http://veredleb-nutrition.blogspot.co.il/2011/12/blog-post_07.html
מחקמזל טוב ליום ההולדת של הבלוג!!
השבמחקהכי הכי אני אוהבת את הקצור שלך לנו, לארוחת החג:
http://veredleb-nutrition.blogspot.co.il/2012/09/blog-post_15.html
תודה על הגרלה נפלאה ושפע של ברכות לעוד רשומות נהדרות!
גלית
מזל טוב לבלוג :-) בחרתי במתכון לפסטרמה ביתית. זה משהו שהייתי רוצה לנסות בעצמי, כי אני לא מכניסה נקניקים תעשייתיים הביתה, והילדים דווקא אוהבים (טעמו אצל סבא וסבתא).
השבמחקhttp://veredleb-nutrition.blogspot.co.il/2012/02/blog-post_12.html
הי ורד.
השבמחקמזל טוב, שני תינוקות בשנה זה הספק מרשים!
הפוסט האהוב עלי הוא של כדורי האנרגיה (או בשמם אצלנו בבית: KADUREDA - יותם נתן להם את השם ואנחנו זורמים איתו) שנתנו לי כיוון והשראה ללכת הלאה (כרגע במקרר כדורים משיבולת שועל, טחינה גולמית, סילאן, קקאו ושומשום מלא, מגולגלים בקוקוס) ומהווים ארוחת ארבע כמעט קבועה אחרי הגן...
http://veredleb-nutrition.blogspot.co.il/2012/07/blog-post_26.html?showComment=1348343107119#c568983454618389678
שנה טובה!
ורד היי,
השבמחקמזל טוב!
אני אהבתי את המתכון לסלט חגיגי שפרסמת לא מזמן.
סלט מאד מאד טעים!
http://veredleb-nutrition.blogspot.co.il/search/label/%D7%A4%D7%98%D7%A8%D7%99%D7%95%D7%AA
שחר.
מזל טוב (כפול ?)
השבמחקאני תמיד אהבתי אגוזים בכל מצב שהוא :
http://veredleb-nutrition.blogspot.co.il/2012/06/blog-post_26.html
אני תמיד אהבתי שרימפס וכל כך מעניין לראות איך הבלוג התפתח והשתנה במשך השנה.
השבמחקאוהבת לעקוב אחריך ונהנית מהמתכונים שלך
שנה טובה.
וזה הלינק שלי:http://veredleb-nutrition.blogspot.com/
אין כמו שרימפס ועוד עם כל הטעמים האלה!!!
השבמחקhttp://veredleb-nutrition.blogspot.co.il/2012/05/blog-post_09.html
יום הולדת שמח
אני ממש מתרגשת לקרוא את התגובות שלכם!
השבמחקכיף שסופסוף יוצאים קצת החוצה כל קוראי הבלוג למיניהם.
מציעה לכל המגיבים לבדוק את תגובותיהם, כי רק תגובות עם לינק למתכון בבלוג יילקחו בחשבון (וממבט מהיר ראיתי כבר שיש כמה תגובות בלי שם מתכון ולינק אליו)
תמשיכו ככה
מזל טוב!
השבמחקעם קמח שקדים כבר יצא לי להשתמש לכן היעד הבא זה הבראוניז המפתים הללו:
http://veredleb-nutrition.blogspot.co.il/2012/04/blog-post_04.html
תודה,
קרן
לא אוהב הגרלות.. אז סתם מזל טוב. בלוג מתוק ביותר!
השבמחקקודם כל- מזל טוב!
השבמחקקשה לבחור מתכון אחד... אני למשל אוהבת בין היתר את הארוחות בסיר אחד והקציצות אבל בחרתי דווקא במתכון פשוט שאימצתי, כיוון שהוא משדרג בכיף כל סלט- אגוזים מתובלים http://veredleb-nutrition.blogspot.co.il/2012/06/blog-post_26.html.
בהצלחה בהמשך!
עדי פרידמן
adifried@gmail.com
היוש' מזל טוב לרגל יום ההולדת!!!
השבמחקהבחירה שלי היא::: כדורי שוקולד! יאמי..
http://veredleb-nutrition.blogspot.co.il/2012/02/blog-post_02.html
~~אני מכורה לשוקולד ואהבתי את השידרוגים הקטנים שעושים את כדורי השוקולד גדולים~~~
vardale7@walla.com
מזל טוב .המון בריאות ואהבה ומתכונים שווים.
השבמחקאני אוהבת את האורז הצהוב עם הצימוקים, מזכיר לי את סבתי עליה השלום. הלינק http://veredleb-nutrition.blogspot.co.il/2012/04/blog-post_18.html
המייל שלי Yafiti3@walla.co.il
בלוג נהדר שבמקרה גיליתי לפני כמה שבועות
השבמחקמאוד אהבתי את כדורי האנרגיה הללו
http://veredleb-nutrition.blogspot.de/2012/07/blog-post_26.html
המון מזל טוב לחגיגות השנה ואמשיך לעקוב ולהתענג :-)
מזל טוב כפול.
השבמחקהבחירה שלי היא סלט יום הולדת חגיגי עם השילוב המעניין בין חצילים ופטריות
http://veredleb-nutrition.blogspot.co.il/2012/09/blog-post_9.html
צופית
מזל טוב עד 120 :)
השבמחקרציתי לומר שיש לך אתר ממש טוב ומעניין עם מתכונים נפלאים והוספתי את הבלוג למועדפים שאם יתחשק לי משהו טעים אני היכנס לפה ויראה מה בא לי חחח XD
אני בחרתי במתכון שאני מאוד אוהב להכין אבל אוהב יותר לאכול
מכיוון שלא היה מתכון של אורז שאני מתחבר אליו
בחרתי במתכון לנודלס:
http://veredleb-nutrition.blogspot.co.il/2012/03/blog-post_15.html
אני ממש צריכה אומץ כדי לנסות את המוס עם האבוקדו, הוא נראה כל כך מעניין http://veredleb-nutrition.blogspot.co.il/2012/05/blog-post_06.html
השבמחקאסתי
מזל טוב,
השבמחקחלב קוקוס זה דבר נפלא, וזה המתכון שנוגע לטעמי:
http://veredleb-nutrition.blogspot.co.il/2012/03/blog-post_05.html
יששכר איבשקובסקי
shevetz@hotmail.com
ורד, המון מזל טוב. אחלה בלוג!
השבמחקאני מאוד אוהבת מרקים ובוחרת במרק פלפלים קלויים, שעושה מאוד מיוחד.
http://veredleb-nutrition.blogspot.co.il/2011/11/blog-post_22.html
המשך דרך צלחה שלך ושל הבלוג :)
את המתכון של סלט יום הולדת חגיגי הכי אהבתי כי אני אוהבת מאוד סלטים. http://veredleb-nutrition.blogspot.co.il/2012/09/blog-post_9.html שמי מלי חיון טויטו
השבמחקהיי,המון מזל טוב ליום הולדתך :)
השבמחקהמתכון האהוב עלי שמסמל ת בוא החורף הוא מרק עוף,הבן שלי מאד אוהב את זה וגם לו יש יום הולדת ב-23.10
http://veredleb-nutrition.blogspot.co.il/2012/03/blog-post_12.html
המייל שלי למקרה של זכייה liatazran@gmail.com
מחקאהלן
השבמחקאני גם חגגתי יומולדת עכשיו בסתיו...
כדורי השוקולד אכן נותנים פייט רציני
אבל
אני סבורה שהמתכון הווינר של הבלוג הזה הוא by far קציצות הכרובית של נטע
http://veredleb-nutrition.blogspot.co.il/2011/12/blog-post_07.html
ורד תודה על בלוג מעולה
אני אישית ממליצה בחום לכל כך הרבה חברות ואחיות עליו
אהבתי את השילוב המעניין והחדיש של הדלעת -
השבמחקhttp://veredleb-nutrition.blogspot.co.il/2012/09/blog-post_11.html
מודה לך מאוד !!
תגובה זו הוסרה על ידי המחבר.
השבמחקאני בחרתי במתכון פשוט וחמוד של סלט גזר. לראשונה התוודעתי אליו בשבת חול המועד. ממש היום לםני כמה שנים. אמא שלי הייתה מכינה אותו כבר לפני 15 שנה מאז שמו יצא למרחקים. אפילו קרובה שלי שנסעה לגרמניה הביא איתה את המתכון ומאז בגרמניה הוא נקרא על שמה של אימי!
השבמחקhttp://mablogeria.blogspot.co.il/2008/01/blog-post_3162.html
תודה וחג שמח!! עובד פינצ'ובר
זהו המתכון האהוב עלי: סלט יום הולדת חגיגי
השבמחקhttp://veredleb-nutrition.blogspot.co.il/2012/09/blog-post_9.html
נראה פשוט סלט רב טעמים, מעורר תיאבון
הרבה מז"ט וחג שמח!,
מרים יוסקוביץ
מצטרפת לאוהבי כדורי האנרגיה...
השבמחקבעיקר עוררו בי השראה ליצור כל מיני גיוונים בעצמי
והזכירו לי שאני מעדיפה לרוב (במיוחד בקיץ הלוהט) לנשנש לעיתים קרובות דברים קטנים וטעימים. אז רצוי שהם יהיו בריאים
http://veredleb-nutrition.blogspot.co.il/2012/07/blog-post_26.html?showComment=1348343107119#c568983454618389678
תום
אני מאוד אוהבת כשמוצאים ויוצרים תחליפים למוצרי חלב פרה, ובפוסט הזה:
השבמחקהקרקרים משקדים והגבינה בכלל ממקדמיה- מה קורה פה?
http://veredleb-nutrition.blogspot.co.il/2012/10/blog-post_4.html
מצאתי רעיונות מצויינים :)
תודה
סיגל פוקס
מזל טוב, הבלוג אכן נוכח בחיי היומיום שלי ומלווה אותי בעיקר ברעיונות הפשוטים והגאוניים. אז זה למשל מתכון אהוב מאד שכיכב בקיץ http://veredleb-nutrition.blogspot.co.il/2012/02/blog-post_22.html
השבמחקאיזה כיף שגיליתי את הבלוג הזה בזכות ההגרלה!
השבמחקגלשתי לי עכשיו בלי לשים לב חצי שעה בין המתכונים ורשמתי לעצמי Mental notes של מלא דברים שבא לי לנסות להכין.
בתור חובבת אדוקה של ארוחות בוקר, הדבר הראשון שתפס לי את העין היה הפוסט בנושא:
http://veredleb-nutrition.blogspot.co.il/2012/01/blog-post_17.html
ספציפית, אני מאד סקרנית לגבי האוטאפאם. אנסה להכין בקרוב.
אני ממש אוהבת את זה שאת מתמקדת באוכל בריא, אבל לא מתנזרת מבשר, גבינות וכו'.
יהלה
ylotem@hotmail.com
מזל טוב ורד, שתזכו לעוד שנים רבות וטובות :-) הבלוג ואת!
השבמחקנרשמתי למעקב אחר הבלוג. התלהבתי מהרעיון של סלט בצנצנת - מדליק חבל"ז. איזה קישוט יפה זה על שולחן אירוח :-) בהחלט חדשני מבחינתנו. תודה.
http://veredleb-nutrition.blogspot.co.il/2012/05/blog-post.html
תודה,
דפנה שגב
מזל טוב והרבה לבלוג ,עם מזל וברכה!!
השבמחקנרשמתי , נראה מסקרן והמתכון של האפונה נראה לי טעים וערב לחך...http://veredleb-nutrition.blogspot.co.il/2012/03/blog-post_06.html#links
מזל טוב :)
השבמחקואני הכי אוהבת את זה:
http://veredleb-nutrition.blogspot.co.il/2011/11/blog-post_22.html
ענבל סיני
מזל טוב!
השבמחקהמתכון האהוב עליי לבנתיים הוא קרקר הבית מכוסמין -
http://veredleb-nutrition.blogspot.co.il/2012/01/blog-post_05.html
מתכון מנצח מבחינתי!
תודה על שלל המתכונים :-)
גל קרן
אני אוהבת את הגרנולה הביתית- היא רשומה כארוחת בוקר אבל אני אוהבת לאכול ממנה לאורך כל היום. כארוחת בוקר עם יוגורט ופירות, נישנוש של אחה"צ או כפינוק בסוף ארוחת הערב.
השבמחקבנוסף אני אוהבת שאפשר להוסיף "הפתעות" חדשות בכל פעם- צימוקים/ חמוציות/ אגוזים.....
http://veredleb-nutrition.blogspot.co.il/search/label/%D7%90%D7%A8%D7%95%D7%97%D7%AA%20%D7%91%D7%95%D7%A7%D7%A8
תודה, דנה הקרי
השבמחקגיליתי עוד סוג של סלמון נחמד
http://veredleb-nutrition.blogspot.co.il/search/label/%D7%93%D7%92
על דג סלמון אפוי מוכן. מצא חן בעיני ומאז אני מחפש היכן ניתן למצוא אותו.... :-)
שלום ומזל טוב,
השבמחקאני הכי אהבתי את המתכון:
סלמון במרינדה אסיאתית וירוקים עם פטריות כוח בסגנון יפני
http://veredleb-nutrition.blogspot.co.il/2012/01/blog-post_10.html
דימה קרופניקוב
שמי אלכסנדה חייסינה והמון מזל טוב לך ולבלוג!
השבמחקהמתכון הזה מגניב וטעים:
סלט של אטריות אורז
http://veredleb-nutrition.blogspot.co.il/2012/02/blog-post_22.html
היי, ראשית הבלוג מקסים ביותר והכי חשוב בריא!! אני בחרתי "שייק כתום הפעם"- שייק שמזכיר לי את השייקים הבריאים שאמא שלי הייתה מכינה לנו. המון דברים בריאים כמו שהייתה אומרת. ואני מכינה היום לילדיי ובן זוגי. את מוזמנת לבקר בבלוג שלי "הלוחשת לאוכל". שבת קסומה!!http://veredleb-nutrition.blogspot.co.il/2012/03/blog-post_11.html
השבמחקהיי. שלחתי קישור אבל כותבת שוב כי שכחתי לרשום את הפרטים שלי. שמי יהודית אביב (כינוי ג'ודי). שם המתכון שבחרתי הוא: "שייק כתום הפעם", שייק שמזכיר לי את השייקים הבריאים שאמא שלי הייתה מכינה לנו. המון דברים בריאים כמו שהייתה אומרת. ואני מכינה היום לילדיי ובן זוגי. את מוזמנת לבקר בבלוג שלי "הלוחשת לאוכל".
השבמחקהלינק למתכון:
http://veredleb-nutrition.blogspot.co.il/2012/03/blog-post_11.html
ניסיתי בעבר להגיב -אבל משום מה זה לא הצליח...ננסה שוב:
השבמחקאז ראשית מזל טוב כפול,גם על הילוד האמיתי שחווינו איתך,ובהחלט גם על הבלוג שמאז והתחלתי לאכול ללא מעובדים(ורזיתי גם 20 ק"ג בדרך)-אין יום שאני לא בודקת -מה נכין היום? בקיצור מלווה סמויה צמודה ומאותגרת !
קשה מאוד לבחור ....מכיוון שאני מאוד נהנת בעיקר מהטיפים שמשדרגים לנו את החיים -כמו למשל סלט בצינצנת ,שמאפשר לי להתנייד עם הסלט לכל מקום במשך היום,ויש עוד המון שעולים לי בראש...מה לבחור?
טוב ,המתכון הנבחר הוא המתכון של פסטרמה בייתית והנה הלינק :
http://veredleb-nutrition.blogspot.co.il/2012/02/blog-post_12.html
ששידרג לנו את ההיצע (בעיקר לבעלי חובב הבשרי),אבל מלבדינו גם לעוד 4 ילדים שמתענגים עליו!!!!
המשך גידול נעים
רחלי פרידנברג
יש לכם מתכונים של קינוחים למי שנמצא בדיאטה?
השבמחקHowdy! Do you know if they maκe any plugins to pгotect against
השבמחקhackеrs? I'm kinda paranoid about losing everything I'νe wοrked hard on.
Anу suggestions?
Here is my website; mouse Click the up coming internet site
We're a group of volunteers and opening a new scheme in our community. Your website provided us with valuable info to work on. You'νe dοne a formidablе ϳob and
השבמחקouг entire сommunitу will be grаteful
tο you.
Alsо visit mу blog - www.euclock.org
my webpage: Bernard
Aftеr lοoκing at a numbеr of thе articles on your blog, I honestly like
השבמחקyour wау of blogging. I bοokmаrκеd іt to my bоokmarκ sіte
liѕt and will be checκing bаcκ in the near future.
Take a look аt my ωеbѕite
too and let me know ωhat yοu think.
Feеl freе to νisіt my pаge: Read More Here
Genеrallу I dоn't read article on blogs, however I would like to say that this write-up very compelled me to try and do so! Your writing style has been amazed me. Thank you, quite great article.
השבמחקAlso visit my webpage - http://forum.transfert.Tuxfamily.org/profile.php?id=4203
my webpage - http://acmcustomdesign.com
I truly love your site.. Pleasant colоrs & theme.
השבמחקDiԁ you develop this web site yourself? Pleasе reply back aѕ I'm attempting to create my own personal site and would love to find out where you got this from or what the theme is named. Appreciate it!
My web page; silk n sensepil reviews
I am regulаr visіtor, hоw are you everybody?
השבמחקThis pοst posted at this web sitе is actually fastidious.
Ηere is my web blog :: V2 Cigs review
First off I wοuld likе to say wonderful
השבמחקblog! I had a quick question in whiсh I'd like to ask if you don't mind.
I ωas cuгіous to κnow
how you center yourself and сleaг your heаd before wгiting.
I hаve had difficulty clearing my thoughts in gettіng mу thoughts out there.
I do take pleasurе іn ωritіng but іt just seems like thе first 10 to 15 minutes are generally lost simply јust trying to figurе
out how to begin. Any ideas οr tips? Thank you!
My site :: http://www.whatireallydo.net/
This is actually the easily the one grеatest post of all time!
השבמחקΤhanks a lot.
My homepagе; www.eaglecentral.ca
Thanks a bunch for sharing thiѕ with all of us
השבמחקyou really recogniѕе what уou are tаlking
apprохimately! Bookmarked. Ρleаse also discuss with
my web ѕitе =). We wіll have а linκ
trade contгact bеtωeеn us
my wеb pagе simply click the following article
I rеallу love your blog.. Excellent сοlοrѕ & theme.
השבמחקDіd you devеloρ this website youгѕеlf?
Pleasе reply back аs I'm attempting to create my own personal site and would like to know where you got this from or what the theme is called. Appreciate it!
Have a look at my web page http://www.sfgate.com/business/prweb/Article/v2-cigs-review-authentic-smoking-experience-or-4075176.php
I mіght love to ѵiew a chrome battеry power, what
השבמחקman doesn't like chrome,or perhaps stainless steel?
my page - green smoke reviews